RUSIJA NEĆE DOZVOLITI DA UKRAJINA POSTOJI... Obaveštajac: Ako Kijev odbije pregovore, Rusi stižu do granice sa Poljskom!
Foto: Printscreen Youtube

RUSIJA NEĆE DOZVOLITI DA UKRAJINA POSTOJI... Obaveštajac: Ako Kijev odbije pregovore, Rusi stižu do granice sa Poljskom!

Planeta -

Rusija neće dozvoliti da Ukrajina postoji u obliku u kojem za nju predstavlja pretnju – stoga će Ukrajina, koja održava odnose sa NATO-om, biti eliminisana, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Judging Freedom.

Moskva je spremna da učini sve da se ovaj proces odvija mirno i bez vojne sile, ali ako Kijev i njegovi saveznici budu insistirali na odbijanju pregovora, zarad njihovog cilja, „Rusija će ići čak do granice sa Poljskom“, smatra on.

- Moram da vam kažem da sam posle razgovora sa visokorangiranim političarima jedno shvatio: ukrajinska država je osuđena na propast. Rusi će je uništiti.

Bez obzira kako danas zovemo Ukrajinu, ona više neće postojati u ovom obliku. Dakle, svaki sporazum koji trenutno postoji nije vredan ni papira na kome je napisan - rekao je Riter.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

08:11

RUSIJA I NATO NEĆE UĆI U KONFLIKT DO MARTA! Eksperti upozorili: Već se priča o GLOBALNOM SUKOBU, očekujte NOVU VRSTU RATOVANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja