(UZNEMIRUJUĆE) RAZJARENI PITBULOVI NAPALI ČOVEKA U KOLICIMA: Ujedali ga dok je nemoćan ležao, a jedna stvar ga je SPASILA (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/WPLG Local 10

Zastrašujući snimak

(UZNEMIRUJUĆE) RAZJARENI PITBULOVI NAPALI ČOVEKA U KOLICIMA: Ujedali ga dok je nemoćan ležao, a jedna stvar ga je SPASILA (VIDEO)

Planeta -

Zastrašujući video-snimak pojavio se na društvenoj mreži Jutjub i prikazuje dva ogromna pitbula kako napadaju čoveka u kolicima na ulici na Floridi.

Razjareni psi su kidali čoveka i toliko jako ga vukli da je od siline udarca ispao iz kolica na ulicu.

Na ulici su se u trenutku napada zadesile komšije koje su bile zgrožene prizorom ali i nemoćne da spreče zveri u svojoj nameri.

Psi, koji su bili zatvoreni u obližnjem dvorištu, pobegli su iz ograđenog prostora pod pretpostavkom da su bili gladni jer je vlasnik bio u zatvoru.

Oni su nesrećnom muškarcu kidali komade mesa sa tela, a nakon što je spasen, odmah je transportovan u bolnicu gde je podvrgnut operaciji zbog teških povreda na rukama.

Žrtva, poznatiji kao Smoki, na kraju je izvučena iz kandži psa zahvaljujući prolaznicima koji su trubili iz svojih automobila što je uspelo da omete kučiće.

Obe životinje su bile dobro poznate komšiluku, a jedan sused je za psa pod nadimkom Bu-bu rekla da je delovao "miroljubivo".

Kako se pretpostavlja, psi su napali čovek jer su bili gladni i uplašeni. Nakon ovog icidenta njih je zaplenila Služba za životinje okruga Majami-Dejd, koja razmatra da li da ih uspava.

"Ako se utvrdi da ovi psi predstavljaju zabrinutost za javnu bezbednost, odeljenje bi humano eutanaziralo pse u skladu sa Poglavljem 5 kodeksa okruga Majami-Dejd", rekao je portparol.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track