POLICAJCI RAZVALILI VRATA KAKO BI SPASILI BEBU, A ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ: Ono što su zatekli ih je ostavilo BEZ TEKSTA
Foto: Shutterstock

šok

POLICAJCI RAZVALILI VRATA KAKO BI SPASILI BEBU, A ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ: Ono što su zatekli ih je ostavilo BEZ TEKSTA

Planeta -

Policajci su u Malvernu u Vorčesterširu provalili u stan Ave Prior, kojoj je hobi izrada ultra-realističnih lutki.

Ava, inače majka troje dece, rekla je: "Nije mi bilo nimalo smešno kad sam čula šta se dogodilo. Morala sam da sredim poslednja vrata, da zamenim staklo i da popravim prednja vrata."

Ava je obukla jednu od lutaka u skafander, stavila ju u nosiljku i fotografisala kako bi fotografije objavila na društvenim mrežama. Nakon toga je ostavila nosiljku na podu, ugasila svetlo i otišla do prijatelja. U isto vreme njena majka, s kojom je u redovnom kontaktu, pokušavala je da je dobije, ali nije mogla jer joj je mobilni bio isključen. Bila je zabrinuta jer se inače uvek javlja na mobilni pa je pozvala policiju na njenu adresu.

Policajci su na prozoru videli ultra-realističnu lutku i mislili su da je beba ostavljena sama u kući, pa su provalili unutra. Kad su shvatili o čemu se radi našli su Avu, objasnili što se dogodilo i zatražili da nazove majku. Kako bi sprečila da se tako nešto ponovi, Ava je na prozor zalepila naljepnice na kojima piše: "Ovde su realistične lutke. U kući nema ostavljenih beba. Molim da ne paničite niti uništavate vrata ili prozore. Hvala."

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Bonus video:

01:40

Igračke nekada i sad: Najvažnije je da ne budu rodno obeležene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track