MUŠKARAC IZNENADA PREMINUO NA LETU ZA BERLIN Očevici u ŠOKU otkrili šta se desilo: "Bilo je užasno"
Foto: Shutterstock

MUŠKARAC IZNENADA PREMINUO NA LETU ZA BERLIN Očevici u ŠOKU otkrili šta se desilo: "Bilo je užasno"

Planeta -

Muškarac je preminuo na letu iz Bangkoka za Minhen, potvrdili su putnici. Nemački državljanin, koji navodno ima 63 godine, izgledao je bolesno čim su se on i njegova supruga ukrcali u avion u četvrtak, prema svedocima.

Čovek se jako znojio i činilo se da ima problema s disanjem, ali njegova je supruga rekla posadi kako je spreman za let i da je zapravo samo umoran jer je morao da trči kako bi stigao, stoji u izveštaju. Martin Misfelder, putnik iz aviona, rekao je da se čovekovo stanje naglo pogoršalo ubrzo nakon poletanja i da je počeo da pljuje krv u kesu.

Dodao je kako je nesrećnom čoveku nakon toga počela da curi krv iz usta i nosa. "Bio je to apsolutni užas, svi su vrištali", kazali su svedoci. Navodi se da je čovek iskašljao "litre krvi" i da su zidovi aviona bili poprskani.

Avion se vratio u Bangkok

Stjuardese su provele oko 30 minuta pokušavajući da reanimiraju čoveka pre nego što je proglašen mrtvim. Avion Erbas A380 zatim se okrenuo i vratio u glavni grad Tajlanda nakon što je proveo samo sat i po u vazduhu. Inače, let od Bangkoka do Minhena traje 12 sati.

Potom je nastao haos kada je avion sleteo. Prema rečima nemačkih medija, najgora stvar je bila videti suprugu pokojnika kako prolazi carinu i obavlja sve formalnosti.

"Iako su posada i lekar u zrakoplovu odmah preduzeli sveobuhvatne mere prve pomoći, putnik je preminuo tokom leta. Naše su misli s rodbinom preminulog putnika. Takođe žalimo zbog neugodnosti koje su putnici ovog leta imali", zaključili su iz avio kompanije.

(Kurir.rs/Index/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:15

MUŠKARAC PREMINUO U RESTORANU BRZE HRANE U BEOGRADU: Pozlilo mu posle doručka, tražio čašu vode i pao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track