RODITELJI MONSTRUMI! Deca su nestala pre šest godina, njihove ostatke otkrili tek sada, otkriveni detalji GNUSNOG ZLOČINA
Foto: Pueblo Police Department

HOROR

RODITELJI MONSTRUMI! Deca su nestala pre šest godina, njihove ostatke otkrili tek sada, otkriveni detalji GNUSNOG ZLOČINA

Planeta -

Dve osobe su uhapšene pod optužbom za ubistvo i zlostavljanje tela nakon što su otkriveni zabetonirano telo devojčice i posmrtni ostaci dečaka u koferu.

Policija u Koloradu objavila je hapšenje Korene Rouz Minhares (36) u petak, a podaci iz okružnog zatvora pokazuju da je drugi osumnjičeni, Hesus Dominges (35) takođe bio u pritvoru od nedelje.

Policija je prošlog meseca pronašla ostatke devojčice u metalnom kontejneru ispunjenom betonom u skladištu, saopštile su vlasti.

Jedinica skladišta se raščišćavala nakon što kirija nije plaćena. U okviru istrage, policija je počela da traga za dvoje dece koja su poslednji put viđena u leto 2018, Hesusom Domingesom mlađim i Jesenijom Dominges.

Nestanak dece nije prijavljen, navodi se u saopštenju policijske uprave. Potom je istraga odvela policiju do vozila u vlasništvu Minhares na otpadu, gde su pronašli ostatke dečaka u koferu u gepeku automobila, saopštila je policija.

Do 15. februara, DNK testiranje je pokazalo da ostaci pripadaju dvoje nestale dece Jeseniji (3) i Hesusu (5) koji su nestali još 2018. godine.

Policija nije saopštila detalje o bilo kakvoj vezi između žrtava i dvojice uhapšenih. Sudski zapisnici pokazuju da se osumnjičeni drže u pritvoru uz kauciju od 2 miliona dolara, a sudska saslušanja su zakazana za sredu.

(Kurir.rs/ Blic.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

06:46

ŠTA ĆE PREDUZETI PROTIV MONSTRUMA KOJI SU TUKLI DEČAKE ZBOG SRPSKOG AKCENTA!? Srđan Kolar: Roditelji ne veruju PRAVOSUDNOM SISTEMU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track