ŠOKANTNO! TAKER KARLSON OBELODANIO: Boris Džonson mi je tražio MILION DOLARA za intervju!
Foto: AP/Gavriil Grigorov, AP/Alberto Pezzali

ŠOKANTNO! TAKER KARLSON OBELODANIO: Boris Džonson mi je tražio MILION DOLARA za intervju!

Planeta -

Američki novinar Taker Karlson je u intervjuu za Blejz rekao da je bivši britanski premijer Boris Džonson od njega tražio milion dolara za intervju u kome bi objasnio svoj stav o sukobu u Ukrajini.

Karlson je Džonsona nazvao čovekom koji je 2022. godine, „u ime američke vlade sopstvenim rukama“, torpedovao rusko-ukrajinske mirovne sporazume i, kao rezultat toga, „odgovoran za smrt stotina hiljada ljudi“.

Novinar je rekao da je uputio zahtev Džonsonu pošto ga je penzionisani političar nazvao „oruđem Kremlja“ za intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom .

U početku je, prema rečima novinara, bio odbijen, ali su onda postavili finansijske uslove.

„Na kraju mi se jedan od njegovih savetnika vratio i rekao: „Razgovaraće s tobom, ali to će koštati milion dolara. On želi milion u američkim dolarima, zlatu ili bitkoinima".

Ovo se dogodilo baš juče, pre dva dana", rekao je Karlson".

„Upravo sam intervjuisao Vladimira Putina. Ne branim Putina, ali Putin mi nije tražio milion dolara. Dakle, vi mi kažete da je Boris Džonson mnogo klizaviji i gadniji momak od Vladimira Putina, što je istina. .", dodao je on.

Karlson je govorio o 60 milijardi dolara dodatne pomoći Ukrajini o kojoj se razgovara u Vašingtonu.

Ovaj iznos, kako je rekao, ne dozvoljava da se pobedi Rusija i predstavlja operaciju pranja novca u koju je uključeno mnogo ljudi.

"Ako profitirate od rata, onda morate da se pozabavite Bogom u vezi toga jer je to zaista nemoralno, zapravo je veoma, veoma pogrešno. Mnogi ljudi, uključujući Borisa Džonsona", rekao je on.

Kurir.rs/RIA Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track