MARIJU SU SAHRANILI, A PAR DANA POSLE SU JE ISKOPALI IZ GROBA: Stigao je MISTERIOZAN POZIV, a ovo je bio sledeći korak
Foto: Foto: Printscreen

bizarno

MARIJU SU SAHRANILI, A PAR DANA POSLE SU JE ISKOPALI IZ GROBA: Stigao je MISTERIOZAN POZIV, a ovo je bio sledeći korak

Planeta -

Roditelji 24-godišnje Nikaragvanke MarIje Lopez su njene posmrtne ostatke 15. febuara izvadili iz groba u koji su ih 12. februara položili jer su pomislili da je još uvek živa.

Prema pisanjima lokalnih medija, Lopez je preminula 11. februara u bolnici Nju Daunu u gradu Vaspamu na severu Nikaragve.

Lopezini roditelji su svoju kćerku ekshumirali jer ju je neko nazvao na njen mobilni i utvrdio da je još uvek živa.

Nakon što su njene posmrtne ostatke izvadili iz sanduka, odneli su je u porodični dom pa su je oprali solju, sirćetom i limunima. Zatim su je položili na krevet a potom organizovali bdenje na koje su došli ostali članovi njene porodice i njihovi prijatelji.

Neki članovi Lopezine porodice su zatim utvrdili da je 24-godišnjakinja trudna, međutim lekar koga su pozvali da to proveri rekao je da je zaista mrtva i da nije trudna.

Direktor bezbednosnog odeljenja Grada Vaspama Keni Majorga rekao je da članovi Lopezine porodice tom lekaru nije poverovala i da je pozvala "tradicionalnog" lekara da je pregleda i utvrdi da li je živa ili mrtva.

Marija Lopez
foto: Foto: Printscreen

Majorga je dodao da mu je porodica rekla da je Lopez na svome čelu imala kapljice znoja, a oko svojih očiju suze.

Bdenje nad Lopezinim telom trajalo je pet dana.

Nakon što su se njeni roditelji i članovi bliže rodbine uverili da ipak nije živa, a njeno telo je počelo da se raspada, u ponedeljak su je odneli u lokalni centar za molitvu i post pa su je ponovno sahranili.

(Kurir.rs/Jutarnji/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track