"ČUDO JE DA SMO ŽIVI" Dvojica muškaraca u automobilu završili u ogromoj rupi, internetom kruži JEZIV SNIMAK NAKON PADA (VIDEO)
Foto: Shutterstock

UŽAS

"ČUDO JE DA SMO ŽIVI" Dvojica muškaraca u automobilu završili u ogromoj rupi, internetom kruži JEZIV SNIMAK NAKON PADA (VIDEO)

Planeta -

Dva muškarca mogu imati "sreću što su živa" nakon što je automobil kojim su putovali rano jutros upao u veliku vrtaču u napuljskom okrugu Vormero.

Dvojac koji se vraćao sa proslave spasila je vojska, stacionirana u blizini u okviru operacije Strade Sikure (Bezbedni putevi), piše italijanska agencija ANSA. U rupu je upao i obližnji parkirani automobil.

"Čudo je da smo živi"

„Čudo je što smo živi, moglo je biti mnogo, mnogo gore“, rekao je Đulio Del Done, jedan od dvojice mladića, koji je i lokalni odbornik.

"Živi smo zahvaljujući brzoj reakciji vojske", rekao je Del Done i dodao da je sekund nakon što se automobil srušio, palo drvo i pukla vodovodna cev.

"Bilo je nešto posle 4 sata ujutru. Pukla je vodovodna cev i mogli smo da se udavimo", nastavio je jedan od mladića koji je iz nesreće izašao sa samo nekoliko ogrebotina.

Gradonačelnik: Godinama nije održavana kanalizacija

„Nakon mnogo ovakvih događaja, nadamo se da će se konačno mapirati stanje svih zgrada i sistema“, zaključio je on.

Gradonačelnik Napulja Gaetano Manfredi rekao je da grad ima "kanalizacioni sistem koji nije održavan godinama".

„Mi realizujemo projekat kontinuiranog nadzora vodovodne i kanalizacione mreže i to će nam omogućiti preventivno održavanje“, obećao je gradonačelnik.

(Kurir.rs/ Index.hr/ Preneo:T.A.)

Bonus video:

03:29

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track