STARIJI PAR SE DANIMA NIJE POJAVLJIVAO: Zabrinute komšije zvale policiju, a kada su upali u kuću nisu mogli da veruju ŠTA VIDE
Foto: Profimedia

šok

STARIJI PAR SE DANIMA NIJE POJAVLJIVAO: Zabrinute komšije zvale policiju, a kada su upali u kuću nisu mogli da veruju ŠTA VIDE

Planeta -

Stariji muškarac i žena pronađeni su mrtvi u svojoj kući u Ročdejlu nakon što je zabrinuti komšija kontaktirao policiju.

Policajci Mančestera nasilno su ušli u imanje od 330.000 funti u Vudsu, u blizini Kaslton Mura, nakon što su u sredu uveče odgovorili na poziv komšija za dobrobit para.

Kada su ušli, pripadnici policije su bili šokirani kada su pronašli 74-godišnjeg muškarca i 75-godišnju ženu kako leže mrtvi u kući. Od tada su obavešteni njihovi voljeni.

Razna kola za hitne slučajeve primećena su u tihoj slepoj ulici, uključujući vatrogasne ekipe, bolničare i službenike kompanije za distribuciju gasa.

Uzrok smrti para još nije potvrđen, a istraga je u toku na licu mesta,forenzičari u belim odelima na slici ulaze u samostojeću kuću tokom cele noći.

Nakon dvostruke tragedije, jedan zapanjeni stanovnik je rekao: „Ne poznajemo porodicu, ali oni su stariji par. Zaista lep par. Samo njih dvoje. Doselio sam se ovde pre godinu dana i zaista je čudno videti to na svom pragu."

Drugi je opisao scenu dok su se vraćali kući sa posla, dodajući: „Sve što znam je da sam došao kući i video mnogo policije. Znam da tamo živi par i znam da su stariji. Ne znam šta se dogodilo, ali izgleda prilično ozbiljno.'

Sada će se obaviti obdukcija Ministarstva unutrašnjih poslova i dosijei policije Velikog Mančestera će sada biti prosleđeni mrtvozorniku.

U saopštenju, policija Velikog Mančestera je rekla: „U sredu, 21. februara 2024, oko 14 časova, policajci su pozvani u brigu za dobrobit jednog starijeg muškarca i žene na imanju u Vudsu, Ročdejl.

„Tela na imanju ostaju dok policajci obavljaju dalju istragu.“

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo:T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track