MIGRANT UPAO U BORDEL I UBIO 3 PROSTITUTKE: Jeziva scena u javnoj kući u Beču UNAKAŽENA TELA JEDVA IDENTIFIKOVALI (FOTO)
Foto: EPA

horor

MIGRANT UPAO U BORDEL I UBIO 3 PROSTITUTKE: Jeziva scena u javnoj kući u Beču UNAKAŽENA TELA JEDVA IDENTIFIKOVALI (FOTO)

Planeta -

Muškarac iz Avganistana (27) uhapšen je zbog sumnje da je u petak ubio tri prostitutke u bordelu u Beču!

Osumnjičeni je posle zločina prebačen u bolnicu sa lakšim povredama koje je zadobio boreći se sa žrtvama. Lokalni mediji navode da je kod sebe još imao nož kojim je ubio prostitutke koje su inače bile azijskog porekla.

Policija je zatekla osumnjičenog nedaleko od azijske javne kuće kako se krije u žbunju ispod mosta. Odbio je da se preda nakon čega su policajci upotrebili tejzer da ga onesposobe.

Za sada se samo nagađa o motivu Avganistanca koji je 2022. godine podneo zahtev za azil u Austriji. Mediji nezvanično navode da je došao u bordel pred kraj radnog vremena i da su ga prostitutke odbile. Nakon toga je pobesneo i izbo nesrećne žene nožem nekoliko desetina puta.

Policija isključuje verske motive za napad.

- Šta se tačno dogodilo saznaćemo tek nakon ispitivanja osumnjičenog ili drugih svedoka. Osumnjičeni se trenutno nalazi na ispitivanju - objasnio je portparol policije Filip Haslinger.

Zločin se navodno dogodio u nekoliko prostorija bordela.

Istražitelji navode da je scena bila jeziva i da su žene bile toliko pretučene da u početku nije bilo moguće identifikovati.

Još nije jasno da li je mladić bio pod dejstvom droge.

(Kurir.rs/Kurier/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

12:01

USIJANJE: Ovako izgleda razvoji put jedne prostitutke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track