POLICAJAC UBIJEN SA ĆERKOM: Kamera zabeležila jezivu scenu, primetio da se sprema pljačka, ali napravio KOBNU GREŠKU (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

tuga

POLICAJAC UBIJEN SA ĆERKOM: Kamera zabeležila jezivu scenu, primetio da se sprema pljačka, ali napravio KOBNU GREŠKU (VIDEO)

Planeta -

Policajac i njegova ćerka nastradali su u subotu tokom razmene vatre sa kriminalcima ispred apoteke na severu Sao Paula.

Kaplar policije Anderson de Oliveira Valentim sedeo je na vozačevom sedištu dok je njegova devetnaestogodišnja ćerka sedela pozadi. Čekali su da Andersonova supruga izađe iz apoteke kad su trojica maskiranih mladića prošla pored vozila i stala ispred vrata apoteke.

Anderson, koji je shvatio da su mladići krenuli u pljačku, uperio je pištolj iz unutrašnjosti automobila u znak upozorenja nakon čega su mladići krenuli da se udaljavaju.

Međutim, policajac je sa pištoljem u rukama izašao iz automobila, ali je mladić u crnom zapucao. Jedan od hitaca pogodio je policajca dok je drugi usmrtio njegovu ćerku koja je bila u automobilu.

Zločinci su pobegli u sivom automobilu. Nema informacija da li je neko od njih povređen .Policija je pronašla automobil u Guaruljosu na nekih tri kilometra od mesta zločina.

Za sada nije bilo hapšenja.

(Kurir.rs/G1/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:34

Ovde je sinoć ranjen policajac u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track