UŽAS Majka slučajno udavila bebu kad je zaspala sa njom u krevetu, zastrašujuće je i to što ovo NIJE PRVI
Foto: Facebook

UŽAS Majka slučajno udavila bebu kad je zaspala sa njom u krevetu, zastrašujuće je i to što ovo NIJE PRVI

Planeta -

Alijah Likins, dvadesetjednogodišnja majka iz Indijane nedavno je optužena nakon što je njena devojčica umrla u krevetu sa njom prošlog oktobra - što je drugi put u četiri godine da je njeno novorođenče umrlo dok je spavalo u istom krevetu, saopštile su vlasti.

Alijah Likins, iz Mansija, navodno je rekla „O, ne, uradila sam to ponovo“, prvim osobama koje su reagovale na licu mesta 9. oktobra 2023. nakon što je mlada majka zaspala dok je dojila svoje dvonedeljno dete.

Njena ćerka je tragično proglašena mrtvom u bolnici nakon što su pokušaji da je reanimiraju propali.

Lekari su ustanovili da je dete „mlohavo, bez znakova disanja“, navodi se u sudskoj izjavi podnesenoj 15. februara, navodi Fok 59.

„Likins je bila potpuno svesna opasnosti zajedničkog spavanja sa svojim detetom... pošto joj je prethodno rođeno dete umrlo dok je spavala“, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Pre četiri godine na isti način stradalo i njeno prvo dete

Otprilike četiri godine ranije, njen sedmonedeljni sin, Ejden Likins, umro je nakon što je ona spavala u krevetu sa bebom, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Navodno je priznala policiji 2020. „da nije trebalo da stavi Ejdena u krevet sa sobom i da je znala da je to pogrešno.

Iako se nije suočila sa optužbama koje proizilaze iz ranijeg incidenta, Likins je ovog meseca optužena za ubistvo iz nehata i zanemarivanje zavisne osobe, izveštava list.

Ona je imala i druge sukobe sa zakonom koji su još uvek na čekanju na sudu, uključujući hapšenja zbog nanošenja telesnih povreda trudnoj ženi, posedovanje smrtonosnog oružja.

Centri za kontrolu i prevenciju bolesti savetuju novim roditeljima da njihova novorođenčad spavaju u istoj prostoriji kao i oni, ali da ne spavaju u istom krevetu.

(Kurir.rs/ NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track