OTAC IZ PAKLA: Napravio smuti ćerki i njenim drugaricama, pa unutra ubacio SEDATIVE, a poruka jedne od devojčica je ZASTRAŠUJUĆA
Foto: Shutterstock

bolesno

OTAC IZ PAKLA: Napravio smuti ćerki i njenim drugaricama, pa unutra ubacio SEDATIVE, a poruka jedne od devojčica je ZASTRAŠUJUĆA

Planeta -

Tata iz Oregona drogirao je drugarice svoje ćerke smutijem sa sedativima, a zatim se šunjao oko njih dok su tonuli u san, kažu policajci.

Jedna od tri 12-godišnje devojčice poslala je poruku svojoj majci sa očajničkom molbom za pomoć u 1:45 dok je izgubila svest i molila da je spasu iz kuće u jezeru Osvego, južno od Portlanda.

„Mama molim te pokupi me i reci da imam hitan porodični slučaj. Ne osećam se sigurno. Možda neću odgovoriti, ali molim vas, dođite po mene (uplakani emodži), molim vas. Molim te javi se. Molimo vas. MOLIMO VAS!!." napisala je ona, navodi policija.

Majkl Mejden (57) predao se u sredu u zatvoru okruga Klakamas nakon što je velika porota podigla optužnicu u kojoj ga optužuje za više krivičnih dela i prekršaja koji su proistekli iz noćenja 26. avgusta 2023. godine, saopštila je policija jezera Osvego.

Policija nije spekulisala o motivu.

Sedative ubacio u smuti od manga

Mejden je ubacio smutije od manga sa benzodiazepinom, depresantom koji usporava nervni sistem, i poslužio piće prijateljima svoje ćerke, prema izjavi o verovatnom uzroku koju je dobio Oregon Live.

Tokom spavanja, devojke su gledale filmove i imale "tretmane lica“ pre nego što je Mejden pripremio smutije i „insistirao da ih popiju“, rekle su devojke policiji.

Piće je imalo „sićušne bele komadiće i posuto po vrhu“, prema izjavi pod zakletvom, a Mejden je nastavio da zahteva da devojke popiju piće, čak i kada je jedna rekla da joj se ne sviđa, prema vlastima.

Mejden je zatim više puta sišao do podruma gde su devojke spavale, u jednom trenutku držeći prst ispod nosa devojke da vidi da li spava, navodi se u izjavi.

Pomerio je i ruku jednoj devojci i pomerio njeno telo na krevetu. Devojka je „ostala budna u strahu da će gospodin Mejden nešto učiniti“ njenoj prijateljici, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Druga devojka se priseća da se osećala „omamljeno, vruće i nespretno“ nakon što je popila smuti, a zatim se onesvestila, pala u „dubok san kakav nikada ranije nije iskusila“, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Stajao blizu mesta gde su devojčice spavale

Mejden se vratio i stajao blizu mesta gde su devojčice spavale tokom dužeg vremenskog perioda, i izgledalo je kao da proverava da li devojke spavaju, rekle su devojke policiji.

Nakon što je jedna devojčica spašena, njeni roditelji su pozvali porodice ostalih devojčica da ih odvedu kući.

Kada su roditelji stigli oko 3 sata ujutru, Mejden se opirao da pusti devojčice kući, navode vlasti.

Policajci su pozvani u hitnu pomoć u dečjoj bolnici Rendal, gde su devojčice bile pozitivne zbog toga što su progutale nepoznati lek na recept.

Policija je razgovarala sa devojkama oko podneva sledećeg dana, između devet i 12 sati nakon što su navodno bile drogirane.

Policija je primetila da je jedna „hodala sporo i koristila pomoć svoje majke za ravnotežu, kapci su joj bili teški, a govorila je sporo“.

Sudski zapisnici pokazuju da su se Mejden i njegova supruga razveli krajem prošle godine, ali su imali kuću u jezeru Osvego u vreme kada su prespavali.

(Kurir.rs/ New York post/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

05:15

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track