NJU SILOVALI DVA SATA, NJEGA KRVNIČKI PRETUKLI: Jezivi snimak blogera ZAPREPASTIO INTERNET! Za preživljeni PAKAO nude im ODŠTETU
Foto: Instagram/vueltaalmundoenmoto/Twitter/@Slatzism

NJU SILOVALI DVA SATA, NJEGA KRVNIČKI PRETUKLI: Jezivi snimak blogera ZAPREPASTIO INTERNET! Za preživljeni PAKAO nude im ODŠTETU

Planeta -

Tri muškarca izvedena su pred sud u Indiji i optužena za grupno silovanje brazilske blogerke koja je putovala kroz tu zemlju sa svojim suprugom. U toku je potraga za preostalom četvoricom osumnjičenih koji su učestvovali u napadu.

Fernanda (28) i Visente (63) su blogeri koji su popularnost na društvenim mrežama stekli deleći detalje svog putovanja oko sveta motociklom. Par je krenuo u Nepal iz Indije i zaustavio se u okrugu Dumka u DŽarkhandu u Indiji, gde su postavili šator da prenoće pre nego što nastave putovanje.

Nakon što su zaspali, sedam mladića je upalo u šator, a zatim silovali Fernandu i pretukli Visenta. Po dolasku u bolnicu, na društvenim mrežama su podelili snimak na kome su otkrili šta im se dogodilo.

Visente je rekao da su ga napadači tukli kamenjem i šlemom, dok je Fernanda otkrila i da su opljačkani, iako je očigledno namera muškaraca bila silovanje.

Muškarci starosti od 20 do 30 godina optuženi su da su silovali Fernandu u smenama, a paru je na sudu ponuđena odšteta od indijskih vlasti u iznosu od milion rupija, odnosno oko 11 hiljada evra.

Par, poznat kao @vueltaalmundoenmoto na Instagramu, zajedno su prešli 170.000 kilometara i posetili 66 zemalja. Sada planiraju da se vrate u Španiju, gde žive, a kasnije da nastave put.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track