ZAROBLJEN U TOALETU AVIONA: Muškarca pokušale da izbave stjuardese, a onda je u pomoć došao neko koga NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)
Foto: Profimedia

neverovatno

ZAROBLJEN U TOALETU AVIONA: Muškarca pokušale da izbave stjuardese, a onda je u pomoć došao neko koga NIKO NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Planeta -

Čovek po imenu Brent imao je zaista loš let nakon što je bio zarobljen u toaletu aviona 35 minuta - pre nego što ga je na kraju spasio pilot.

Njegova supruga je detaljno opisala njegov nesrećni pritvor u postu na Redditu.

„Ne pitajte me ko je upravljao avionom“, napisala je neimenovana žena na objavi koja opisuje incident, koji se dogodio na letu Delta Airlinesa iz Solt Lejk Sitija, Juta, za Nju Orleans, Luizijana.

Putovanje je navodno išlo bez problema sve dok njen mužić (34) nije dugo nestao u toaletu, ostavljajući je sa njihovo dvoje dece, od 2 i 4 godine.

„Posle pet minuta, pitala sam se šta se dešava“, rekla je supruga. Čak se našalila da je uzimao „preko potreban“ predah od „zahteva dece“.

Shvatila je da nije ništa drugo pet minuta kasnije kada ih je stjuardesa obavestila da je neko zarobljen u kupatilu.

"Mislim da je to moj muž"

„Vrata su zaglavljena, a neko se zaglavio unutra“, rekli su u objavi, na šta je ona odgovorila: „Mislim da je to moj muž!“

Izbezumljena žena je potom skrenula pažnju na zadnji deo aviona, gde su dve stjuardese „čupale kvaku na vratima kupatila“ u pokušaju da oslobode njenu srodnu dušu iz zatvora u letu.

U to vreme, jadni putnik je skoro pola sata bio zaglavljen u svojoj „kutiji za mokrenje."

Tada je pilot Brentu pritekao u pomoć.

„Mislim da im je možda bila potrebna njegova [pilotova] dozvola da potencijalno oštete vrata kako bi izvukli Brenta“, otkrio je Redditor. "Pilot je zaista dao sve od sebe."

Svi gledali u pilota

Prateći video, koji je snimio saputnik, prikazuje letača kako se uporno petlja sa rezom i vuče kvaku na vratima dok ih članovi posade i drugi letači gledaju.

Međutim, tek kada je Brent "izbacio vrata" dok je pilot vukao, on je konačno pobegao - 35 minuta nakon što je prvobitno ušao u uzvišeni toalet.

Ovaj odmor u toaletu možda ne izgleda kao piknik. Međutim, na posteru je pisalo da joj je samo drago što nije imao njihovog četvorogodišnjaka sa sobom i da umesto njega nije zarobljen stariji građanin, dete ili osoba sa klaustrofobijom ili germafobijom.

Nažalost, služba za korisnike nije vratila paru za njihov „užasan“ let, prema objavi.

„Zvuči kao loša situacija“, dobacio je jedan duhovit, dok je drugi napisao: „Mislio sam da će konačno odustati i samo mu reći da sedi tokom sletanja.“

„Preokret radnje: Brent je držao vrata zatvorena sa druge strane samo pokušavajući da se još nekoliko minuta udalji od svoje žene Karen“, našalio se treći.

Što se tiče njene zabrinutosti oko toga ko je pilotirao avionom umesto letača, mnogi Redditori su ispravno istakli da postoji više od jednog pilota na bilo kom letu.

(Kurir.rs/ New York post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track