DOBILI NA LUTRIJI, PA IM SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO "Živeli smo san, a onda su upali u GLUVO DOBA NOĆI! Tačno su znali šta traže"
Foto: Facebook/Carryann Davies

DOBILI NA LUTRIJI, PA IM SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO "Živeli smo san, a onda su upali u GLUVO DOBA NOĆI! Tačno su znali šta traže"

Planeta -

Život britanskog bračnog para koji je osvojio 100.000 funti na lutriji, pretvorio se u pakao kada su pljačkaši naoružani noževima upali u njihov dom samo nekoliko dana nakon srećnog dobitka.

Li Dejvis i Kerien Koupstik iz Vulverhemptona, osvojili su veliki novac putem greb-greb kartice krajem 2017. godine.

Samo nekoliko dana nakon toga, muškarci naoružani noževima i palicama upali su u njihov dom u tri sata ujutru, i zapretili prestravljenom paru pre nego što su pobegli sa plenom vrednim 16.000 funti.

- Kada smo osvojili novac, živeli smo san. Uložili smo u kuću i planirali venčanje. Malo smo izlazili, i potrošili smo nešto novca na odeću i nakit - rekao je Li pre sedam godina.

- Onda smo oboje legli da spavamo kada su u sobu upali muškarci obučeni u crno, sa fantomkama, noževima i šipkama. Plašili smo se za svoje živote. Vikali su "Gde su pare, gde je zlato!" Onaj koji je nosio šipku otišao do Kerien i rekao joj da ustane iz kreveta - rekao je Li.

Nesrećni dobitnik lutrije dodaje da su napadači pobegli sa plenom prilično brzo, i da je odmah pozvao policiju.

Pljačkaši su odneli ogrlicu vrednu 4.000 funti, zlato vredno 11.000 funti, kao i narukvicu procenjenu na blizu 1.000 funti.

Takođe su zgrabili dva ajfona i osam prstenova tokom noćnog prepada.

Ovaj traumatični događaj naterao ih je da se zapitaju šta bi sledeće moglo da se desi.

- Nekoliko naših prijatelja je znalo da smo dobili na lutriji, ali su kasnije, kada smo izašli u lokalnim novinama, saznali svi - nastavio je Li.

On ističe da je većinu novca potrošio na kuću, i da gotovine nije bilo u njegovom domu.

- Pljačkaši su znali šta traže jer su pitali gde je novac i zlato, znali su da postoji šansa da je u kući. Čak su pokušali da odnesu i rođendanske poklone koje sam kupio za ćerku - rekao je on na kraju.

(Kurir.rs/The Sun/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track