DA LI JE OVO NJENA POSLEDNJA ŠANSA? Niki Hejli poslala SNAŽNU PORUKU SVIM BIRAČIMA: "16 država želi da se njihov glas čuje"
Foto: EPA/Erik S Lesser

DA LI JE OVO NJENA POSLEDNJA ŠANSA? Niki Hejli poslala SNAŽNU PORUKU SVIM BIRAČIMA: "16 država želi da se njihov glas čuje"

Planeta -

Kandidatkinja za republikansku predsedničku nominaciju Niki Hejli ostala je dosledna u odbrani svoje kampanje nakon što je Donald Tramp u utorak ujutru rekao da "nema put" do nominacije.

"Ne znam zašto su svi toliko nepokolebljivi da moraju da slede Trampovo vođstvo da bi me izvukli iz ove trke. Znate, svi ovi ljudi zaslužuju da glasaju. Šesnaest država želi da se njihov glas čuje", rekla je ona.

Iako je Hejli uputila apel glasačima u državama sa otvorenim predizborima, ona je odbacila ideju da računa na nezavisne i neke demokratske glasače koji će ojačati njenu kampanju.

Ovog vikenda, Hejli je sugerisala da više nije vezana zakletvom lojalnosti Republičkog nacionalnog komiteta da podrži konačnog kandidata.

Međutim, bivša guvernerka Južne Karoline ponovila je da se neće kandidovati na listi treće strane bez etikete jer pripada republikancima.

(Kurir.rs/CNN/Preneo: A.N.)

Bonus video:

04:36

DEMOKRATE NA IZBORIMA PLANIRAJU SCENARIO IZ 2020. GODINE PROTIV TRAMPA! Jelača uživo iz Njujorka: Možda je Hejli bolji izbor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track