DANIJELA JE HODALA STAZOM, A ONDA JE OSETILA JAK BOL! Žena JEDVA PREŽIVELA ujed zveri, koristila POSEBNU TEHNIKU preživljavanja
Foto: Shutterstock

DANIJELA JE HODALA STAZOM, A ONDA JE OSETILA JAK BOL! Žena JEDVA PREŽIVELA ujed zveri, koristila POSEBNU TEHNIKU preživljavanja

Planeta -

Danijela Denton iz Velsa je bila primorana da pokuša da isisa otrov iz sopstvenog nožnog prsta nakon što je zamalo umrla kada ju je dva puta ugrizla otrovna zmija.

Ona je hodala bosa stazom na vrhu litice, a onda nekoliko sekundi kasnije, 39-godišnjakinja je osetila intenzivan bol iznad malog prsta desne noge i shvatila da je zapravo stala na zmiju koja se sunčala.

Užasnuta žena je spustila pogled i uočila dva niza krvavih tragova uboda,a onda je iskoristila metodu da "kaubojski isisa otrov i da ga ispljune".

Ali kako to nije uspelo i kada je njena noga počela da otiče, vratila se nekako kući, a onda je bila prevezena u bolnicu.

Tamo su joj doktori dali protivotrov i morfijum i provela je nedelju dana u bolnici.

Nakon tri meseca provedenih u bolnici, Danijela sada ponovo može da hoda.

Više od šest meseci od njenog sudbonosnog iskušenja, Danijela sada poziva sve koji dožive slično isktustvo da ostanu mirni, pozovu pomoć i ne pokušavaju da sami vade otrov.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Bonus video:

07:49

DA LI TREBA SISATI OTROV AKO VAS UJEDE ZMIJA? Ljudi zabrinuti posle slučajeva u Novom Sadu i Kragujevcu: OVO SAVETUJU STRUČNJACI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track