KRVNIČKI UBIO MAJKU I POBEGAO: Policija ga jurila satima, pronašli ga krvavog, a kad im je priznao pravu istinu sve je prošla JEZA
Foto: Shutterstock

užas

KRVNIČKI UBIO MAJKU I POBEGAO: Policija ga jurila satima, pronašli ga krvavog, a kad im je priznao pravu istinu sve je prošla JEZA

Planeta -

Muškarac iz Nju Džersija pretukao je svoju majku u subotu na smrt nakon što je pokušala da ga spreči da iseče tetovažu sa svoje noge, saopštila je policija.

Džejms Doran (30) navodno je otputovao u Pensilvaniju nakon brutalnog ubistva, ali je na kraju je pronađen prekriven krvlju, smrdeći na alkohol i „nedolično se ponašao“.

Doran je optužen da je ubio svoju majku, 65-godišnju Lilijan Doran, u kući u Glosteru, koju su oboje delili sa još nekoliko članova porodice nakon što su se žestoko posvađali, navodi se u krivičnoj prijavi.

Komšije prijavile buku

„Svedoci su izjavili da su se prethodne večeri žrtva i Džejms Doran posvađali jer je Džejms Doran odsekao tetovažu sa svoje noge i hodao po kući sa bejzbol palicom“, navodi se u prijavi.

Komšija je prijavio da je oko 4 sata ujutro čuo zvukove lupanja i otvaranja garažnih vrata.

Kada su policajci stigli u 10 ujutru u subotu, pronašli su Lilijan Doran "očigledno mrtvu" na podu njene spavaće sobe.

Njen automobil i njen sin su bili primetno odsutni iz kuće.

Doran je kasnije zapeo za oko državnim vojnicima Pensilvanije kada je te noći vozio nestali automobil brzinom od 200 km/h oko 17 sati — više od 200 milja od mesta ubistva.

Navodno je zakočio i zaustavio se kada je primetio da ga kruzer juri, ali je iskočio iz vozila i pobegao u šumu.

Posle kraće potere priveden

„On je bio sav u krvi i ponašao se nevaspitano. Odbio je da se identifikuje, a iz njegovog daha je dolazio miris alkoholnog pića“, rekli su državni vojnici u izveštaju.

Doran je navodno odbio legalno vađenje krvi, uprkos tome što su tri alkoholna pića bila na vidiku u autu njegove majke.

Bejzbol palica je bila u prtljažniku. Policija, međutim, nije saopštila da li je korišćeno kao oružje za ubistvo.

Doran je optužen za prvostepeno ubistvo svoje majke. Takođe se suočava sa više od deset prekršajnih i kratkih prijava, uključujući nesmotreno ugrožavanje druge osobe, izbegavanje hapšenja i DUI, nesavesnu vožnju i pružanje otpora hapšenju u Pensilvaniji.

Sudija je odbio kauciju za navodnog ubicu jer su „evidentni dokazi i velika pretpostavka da optuženi neće povinovati dok je na kauciji“, pokazuju sudski zapisi.

Doran se nalazi u okrugu Bedford u Pensilvaniji dok čeka na izručenje Nju Džersiju.

(Kurir.rs/ NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track