VIKTOR JE VELIKI LIDER, POŠTUJE GA CEO SVET Tramp se oglasio posle sastanka sa Orbanom: "Čast je ugostiti i NJEGOVU PRELEPU ĆERKU"
Foto: ZOLTAN FISCHER / AFP / Profimedia

VIKTOR JE VELIKI LIDER, POŠTUJE GA CEO SVET Tramp se oglasio posle sastanka sa Orbanom: "Čast je ugostiti i NJEGOVU PRELEPU ĆERKU"

Planeta -

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da mu je čast što se sastao sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, nazvavši političara "velikim liderom" koji je poštovan u celom svetu.

Tramp je u petak uveče ugostio Orbana na njegovom imanju Mar-a-Lago. Razgovori su trajali oko sat vremena, nakon čega je usledila večera i koncert.

Pres-služba bivšeg predsednika je navela da su Tramp i Orban "razgovarali o širokom spektru pitanja koja utiču na Mađarsku i Sjedinjene Države, uključujući najvažniji značaj jake i bezbedne granice za svaku naciju".

- Bila je čast ugostiti Viktora Orbana i njegovu prelepu ćerku Floru sinoć u Mar-a-Lagu. Viktor je veliki lider koji je poštovan širom sveta - napisao je Tramp na njegovoj društvenoj mreži Truth Social.

Tramp je pohvalio i Orbanovu oštru imigracionu politiku, zahvaljujući kojoj je, prema rečima bivšeg predsednika, Mađarska bezbedna zemlja.

Planove njegovog prethodnika da održi sastanak sa Orbanom ranije je kritikovao aktuelni predsednik SAD Džo Bajden, koji je rekao da se mađarski premijer otvoreno protivi demokratiji i da "zagovara diktaturu".

(Kurir.rs/RIA Novosti/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

03:16

AMERIKANCIMA 11. SEPTEMBAR I TRAMP MOGU DA SE DESE JEDNOM! Jovanović prognozirao: Ako isti trendovi ostanu, BAJDEN POBEDUĐE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track