ANĐELA SATIMA UMIRALA NAOČIGLED SPASILACA: Snaja moćnog političara napravila kobnu grešku NISU MOGLI DA JE IZVUKU NA VREME (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

šok

ANĐELA SATIMA UMIRALA NAOČIGLED SPASILACA: Snaja moćnog političara napravila kobnu grešku NISU MOGLI DA JE IZVUKU NA VREME (VIDEO)

Planeta -

Anđela Čao, snaja poznatog američkog milionera i političara, udavila se u svojoj Tesli nakon što nije uspela da izađe iz vozila kad je uletela u jezero.

Nesreća se dogodila prošlog meseca na privatnom ranču u Teksasu.

Anđela (50) se vraćala kući nakon večere sa prijateljima kad je navodno greškom krenula u rikverc i Teslom X uletela u vodu. Automobil je odmah počeo da tone i uspaničena Anđela je u panici pozvala prijatelja.

Ojačano staklo, koje se koristi na prozorima i krovnom otvoru, gotovo je nemoguće razbiti pod vodom. Vrata automobila takođe je bilo nemoguće otvoriti zbog pritiska vode.

Jedna prijateljica je čak skočila u ribnjak da pokuša da je spasi pre nego što je hitna pomoć stigla 24 minuta nakon poziva. Spasioci su potom nekoliko sati pokušavali da je izvuku iz vode. Pronašli su vozilo potpuno potopljeno i mogli su da stanu na krov automobila. Došli su i ronioci sa kamionom za vuču koji, međutim, nije imao dovoljno dugačak lanac da stigne do automobila.

Anđela sa suprugom Džimom
Anđela sa suprugom Džimomfoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Tesla je nekako izvučen iz vode i stotine galona vode iscurilo je napolje kad su spasioci otvorili vrata. Anđela je pronađena bez svesti i lekari su 43 minuta pokušavali da je ožive.

Kancelarija šerifa okruga Blanko i dalje istražuje nesreću i navode da za sada ne isključuju mogućnost da je posredi kriminalna aktivnost. Nikakvi dalji detalji nisu saopšteni.

- Slomljeno nam je srce - napisao je suprug nastradale žene Džim Brejer.

Anđela je inače bila snaja nekadašnjeg advokata i republikanskog senatora Mičela Mekonela iz Kentakija. Mekonel je inače senator sa najdužim stažom u istoriji svoje države.

(Kurir.rs/Metro/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:58

POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE! Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track