DRON SNIMIO JEZIVU SCENU KOD NOVOMIHAJLOVKE: Vojnik izašao iz rova da PREKRATI MUKE ranjenom saborcu! TUGA NA FRONTU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Telegram

tuga

DRON SNIMIO JEZIVU SCENU KOD NOVOMIHAJLOVKE: Vojnik izašao iz rova da PREKRATI MUKE ranjenom saborcu! TUGA NA FRONTU (VIDEO)

Planeta -

Izviđaki dron zabeležio je užasavajuću scenu na frontu kod Novomihajlovke!

Na kratkom snimku najpre se vidi kako dron ispušta bombu na položaj Oružanih snaga Ukrajine. Takođe se vidi da je jedan pripadnik ukrajinskih snaga direktno pogođen eksplozijom.

Međutim, drugi vojnik ubrzo izlazi iz jame, prilazi i puca iz pištolja u ranjenog saborca. Za sada nije jasno šta se tačno dogodilo dok se nameće zaključak da je hteo da prekrati muke ranjeniku.

Snimci sa fronta potvrđuju da u poslednje vreme više nema milosti za zarobljenike, ali ni za ranjenike! Analitičar Bilda Julijan Repke objavio je nedavno snimak na kome se navodno vidi kako pripadnici ukrajinskih snaga ubijaju ruske ranjenike.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track