ŽENA PREBILA KROKODILA MOTKOM PO GLAVI I TAKO SPASILA MUŽA: Nesrećnog muškarca ščepala zver, a onda je stigla HRABRA SUPRUGA
Foto: Profimedia

neverovatno

ŽENA PREBILA KROKODILA MOTKOM PO GLAVI I TAKO SPASILA MUŽA: Nesrećnog muškarca ščepala zver, a onda je stigla HRABRA SUPRUGA

Planeta -

Muškarca koga je napao krokodil dugačak četiri metra spasila je njegova hrabra supruga nakon što je grabljivca udarila motkom po glavi.

Entoni Žuber je pecao sa 12-godišnjim sinom na brani u Južnoj Africi, kada se najlon zakačio za drvo. Kako bi rešio problem sišao je u vodu, i tada se dogodio iznenadni napad.

Entoni je otkrio: "Krokodil mora da je ležao u zasedi, jer je odjednom iskočio iz vode, pa me je ščepao i oborio. Držao je moju drugu nogu u ustima odmah ispod pojasa, a onda je počeo da snažno lupa glavom levo-desno"

Entoni je rekao je da nije mogao da vidi svoje noge dok su se zubi reptila zarili u njegovo meso.

"Nisam mogao da vidim svoje noge i samo sam video njegove zube i te zle oči koje su me samo gledale dok se polako povlačio ka dubljoj vodi gde bi me duboko spustio i udavio."

Hrabri otac je rekao da nije osećao bol dok je zver pokušala da ga proždere.

"Pretpostavljam da bol nisam osetio zbog adrenalina. Udarao sam ga i pokušavao da mu iskopam oči, ali što sam se više mučio i borio to me je više tresao s jedne na drugu stranu", rekao je.

"Iskreno, mislio sam da će mi noge otkinuti. Kada pogledate rane, neverovatno je da nisam izgubio noge. Nikada neću zaboraviti njegove zube i kako je gledao u mene".

Nakon žestoke borbe sa krokodilom, njegova herojska supruga Analisa pritrčala mu je u pomoć sa motkom u ruci.

"Moja supruga je utrčala u vodu sa ogromnom motkom, a onda je počeča krokodila da udara po glavi iznova i iznova strašnom snagom i posle pet ili šest velikih udaraca krokodilove čeljusti su se otvorile i on je skliznuo", rekao je on.

Entoni je potom izvučen na obalu gde mu je pružena pomoć, a potom je prevezen u bolnicu.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track