DIM KULJA, SVUDA JE PLAMEN: Rusi oborili helikopter ukrajinskih snaga! Letelica se srušila u SEKUNDI (VIDEO)
Foto: screenshot

DIM KULJA, SVUDA JE PLAMEN: Rusi oborili helikopter ukrajinskih snaga! Letelica se srušila u SEKUNDI (VIDEO)

Planeta -

Ruske snage oborile su helikopter Mi-8 Vazduhoplovnih snaga Ukrajine, koji je leteo u pravcu sela Kozinki, prema belgorodskom regionu, saopštilo je ministarstvo odbrane Rusije.

"17. marta, u rejonu naselja Lukašovka, Sumska oblast, posade MANPADS-a Verba jedinice grupe trupa koje pokrivaju državnu granicu Ruske Federacije oborile su helikopter Mi-8 ukrajinskog vazduhoplovstva, leti u pravcu naselja Kozinki, Belgorodska oblast", ​​saopštilo je Ministarstvo.

Podsećanja radi, ministarstvo odbrane u Moskvi je saopštilo da je noćas presretnuto 35 ukrajinskih dronova iznad osam ruskih federalnih oblasti.

Navodi se da je ruska protivvazdušna odbrana (PVO) oborila četiri drona iznad Moskovske oblasti, tri iznad Belgorodske, dva iznad Kaluške, jedan iznad Orjolske, jedan iznad Rostovske, četiri iznad Jaroslavske i tri iznad Kurske oblasti, kao i 17 bespilotnih letelica koji su srušeni u Krasnodarskom kraju.

Kijev indipendent prenosi da su ruski mediji sinoć objavili da je pogođena naftna rafinerija u Krasnodarskom kraju, nakon čega je izbio požar, a jedan radnik je poginuo.

(Kurir.rs/TASS/Preneo: A.N.)

Bonus video:

03:42

AKO RUSI UPOTREBE NUKLEARNO ORUŽJE TO NEĆE BITI U UKRAJINI! Analitičar ukazao na MOĆNU ZEMLJU kao na potencijalno NOVU HIROŠIMU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track