KUSTURICA NE KRIJE RADOST ZBOG PUTINOVE POBEDE NA IZBORIMA: Jedino rešenje u trenutku kad se NATO približava granicama Rusije
Foto: EPA Khaled Elfiqi, EPA Georgy Sisoyev Sputnik Kreml

oglasio se reditelj

KUSTURICA NE KRIJE RADOST ZBOG PUTINOVE POBEDE NA IZBORIMA: Jedino rešenje u trenutku kad se NATO približava granicama Rusije

Planeta -

Srpski reditelj i muzičar Emir Кusturica smatra da je Vladimir Putin bio najbolje i jedino rešenje na ruskim predsedničkim izborima!

- Danas kad se zapadne elite ponašaju kao da mir ne postoji kao mogućnost okončanja rata, kad se NATO približava granicama Rusije, Vladimir Vladimirovič je najbolje i jedino rešenje za predsednika Ruske Federacije - rekao je Emir Kusturica za RIA.

Kusturica smatra da Putinova pobeda pokazuje doislednost ruske politike.

- Ovo je važna pobeda koja potvrđuje doslednost ruske odbrambene politike i ekonomski rast uprkos brutalnim sankcijama pod kojima živi ruski narod - dodao je Кusturica.

Vladimir Putin je na predsedničkim izborima osvojio 87,28 odsto glasova na osnovu rezultata obrade 100 odsto biračkog materijala. Drugo mesto zauzeo je Nikolaj Haritonov iz Komunističke partije Ruske Federacije sa 4,31 odsto glasova. Treći je Vladislav Davankov iz pokreta "Novi ljudi" sa 3,85 odsto dok je Leonid Slucki iz LDPR osvojio 3,20.

(Kurir.rs/RIA/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

02:34

Emir Kusturica govor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track