LEPA DANIJELA POGINULA ODMAH POSLE OVOG SELFIJA: Mlada mama želela da se pohvali porodici, ali avantura KRENULA PO ZLU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

tuga

LEPA DANIJELA POGINULA ODMAH POSLE OVOG SELFIJA: Mlada mama želela da se pohvali porodici, ali avantura KRENULA PO ZLU (FOTO)

Planeta -

Danijela Barios Igita, stara 27 godina, poginula je u subotu tokom leta paraglajderom.

Policija i dalje istražuje kako je mlada majka nastradala u planinama na zapadu Kolumbije kod grada Kalarka. Preliminarna istraga je pokazala da je kompanija poslovala u skladu sa svim neophodnim propisima i sada se proverava da li je bilo propusta u merama bezbednosti koji su mogli da doprinesu fatalnom ishodu.

Danijela je nastradala dok je pokušavala da prevaziđe svoj strah od visine leteći paraglajderom iznad vrha El Kastiljo koji je inače omiljeno mesto ljubitelja ovog ekstremnog sporta. Mlada žena je malo pre kobnog leta objavila fotografiju na svom nalogu na društvenim mrežama i obavestila porodicu i prijatelje da prevaziđe svoj strah od letenja.

- Hajde da pobedimo strah - napisala je Danijela između ostalog.

Danijela Barios
foto: Printscreen/Instagram

Lokalni mediji navode da je nedugo zatim ispala iz letelice i pala u šumovito područje. Pilot nije mogao da zaustavi let da joj pomogne dok hitna pomoć nije mogla ništa da učini da je spase.

Danijela Barios
foto: Facebook/Daniela Barrios

Havijer Arkonde Rodrigez, komandant vatrogasne jedinice Кalarka, smatra da je Danijela skliznula sa kopilotovog sedišta i pala sa visine od 200 i više metara.

Danijela Barios
foto: Defensa civil Colombiana

Danijela je pored studija poslovne administracije pohađala obuku iz modnog dizajna i imala onlajn prodavnicu donjeg veša koji je promovisala putem društvenih mreža.

Iza mlade žene ostao je sedmogodišnji sin.

(Kurir.rs/Info Bae/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

03:41

KAKO JE POGINUO VETERAN 63. PADOBRANSKE? Instruktor paraglajdinga: Sumnjam da je oprema bila neispravna, pre će biti da je ovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja