"NISAM MOGAO DA ODOLIM" Bajden sišao sa bine u sred predizbornog govora, a kad su videli gde se uputio svi su bili DIRNUTI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/New York Post

KAMPANJA za izbore

"NISAM MOGAO DA ODOLIM" Bajden sišao sa bine u sred predizbornog govora, a kad su videli gde se uputio svi su bili DIRNUTI (VIDEO)

Planeta -

Predsednik Amerike Džo Bajden je u utorak odlutao sa bine, okrenut ka bebi i sedeo u gomili dok su ga predstavljali na predizbornom događaju u Feniksu.

„Pa, ljudi, moram da vam kažem direktno“, rekao je 81-godišnji predsednik svojim pristalicama nakon što se vratio na scenu.

"Svi mi se sviđate, ali nisam mogao da odolim toj maloj bebi."

Menadžer Bajdenove kampanje Julie Chaves Rodriguez bila je na bini oko minut nakon svoje kratke uvodne reči kada je predsednik sišao sa bine.

Džo Bajden
foto: Printscreen/Youtube/New York Post

Bajden je nastavio da sedi u separeu pored majke koja je držala svoje dete tokom celog govora Čavesa Rodrigeza i govora sledećeg govornika.

Bajden, koji ima sedmoro unučadi – iako retko priznaje postojanje vanbračnog deteta prvog sina Hantera Bajdena sa bivšim striptizetom Lundenom Robertsom – ranije je izjavio da voli „bebe više od ljudi“.

Prošle godine u Finskoj, predsednik je zaigrano "grickao" rame devojčice koja je ustuknula dok je Bajden pokušao da je pomazi po slepoočnici.

Događaj u utorak u meksičkom restoranu u Feniksu označio je početak napora Bajdenove kampanje da dopre do hispanoameričkih birača – ključnog demokratskog glasačkog bloka čiji predsednik gubi podršku.

(Kurir.rs/ The NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja