FLEKSIBILAN BANDIT: Žena opljačkala pekaru, kamere sve zabeležile, a onda su vlasnici pregledali snimke i PRASNULI U SMEH (VIDEO)
Foto: Instagram/phillippasbakery

urnebesno

FLEKSIBILAN BANDIT: Žena opljačkala pekaru, kamere sve zabeležile, a onda su vlasnici pregledali snimke i PRASNULI U SMEH (VIDEO)

Planeta -

Žena u Australiji započela je dan jutarnjom jogom — na parkingu pekare koju je navodno provalila nekoliko minuta kasnije.

„Fleksibilni“ bandit je snimljen kako radi jogu i proteže se pred nadzornom kamerom pekare neposredno pre nego što je 3. marta oko 3 sata ujutro upala u poslastičarnicu i ukrala neke kroasane, navodi se u objavi na Instagramu u ponedeljak.

„Bili smo prilično iznenađeni kada smo videli bezbednosne snimke iz nedavne provale u naš štab pekare. Čini se da je joga obavezna pre provale“, napisala je Filipa's Bejkeri u naslovu videa.

Pekara je dodala pesmu iz muzike „Mission: Impossible- Ghost Protocol” preko klipa koji prikazuje ženu obučenu u crno kako se valja po parkingu i radi istezanja nogu i tela.

Ona podiže noge, podiže ruke u vazduh i okreće ramena dok leži na zemlji na komičnom snimku.

Jedan komentator se zapitao da li pokušava da uđe u preventivni trening.

„Da li se radi o uklanjanju kalorija kroasana pre nego što ih ukradu?“ napisali su ispod objave pekare.

Provalnik, 44-godišnja žena iz Ričmonda, otela je puter, pecivo sa pahuljicama, zajedno sa parom cipela, AjPed-om i proizvodima za čišćenje izvestio je 9 njuz.

Ona je optužena za krađu, provalu ali je puštena uz kauciju, navodi lokalni medij.

(Kurir.rs/ The NewYork Times/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:15

Drama na Bulevaru,devojka opljačkala radnju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track