MAJKA IZ PAKLA: Vezivala svoju decu, izgladnjivala ih, a u dnevniku sve opisivala do najsitnijih detalja: "Neću da hranim DEMONE"
Foto: Shutterstock

jezivo

MAJKA IZ PAKLA: Vezivala svoju decu, izgladnjivala ih, a u dnevniku sve opisivala do najsitnijih detalja: "Neću da hranim DEMONE"

Planeta -

Jutjub 'mama blogerka' Rubi Franke napisala je da 'neće hraniti demone' u sadističkim dnevnicima koje je vodila dok je gladovala i mučila svoju decu.

Ova 42-godišnjakinja je u februaru osuđena na do 30 godina zatvora zbog brutalnog zlostavljanja svog 12-godišnjeg sina i devetogodišnje ćerke u „okruženju nalik koncentracionom logoru”.

Snimak kamere za zvono na vratima beleži trenutak kada je dečak uspeo da pobegne od torture i upozori komšiju na njihovu patnju, dok se na drugom snimku vidi policajac koji otkriva devojčicu u ormanu.

Frankine užasne dnevničke zapise je u petak objavio tužilac okruga Vašington, zajedno sa mučnim slikama povreda koje je nanela svojoj deci.

U dnevniku detaljno opisivala zlostavljanje

Franke je detaljno opisala višemesečno svakodnevno zlostavljanje koje je uključivalo izgladnjivanje njenog sina i devetogodišnje ćerke, prisiljavajući ih da satima rade na letnjoj vrućini i izolujući ih od spoljašnjeg sveta.

Često je terala decu da spavaju na tvrdim podovima, a ponekad ih je zaključavala u betonski bunker u podrumu.

Franke više puta insistira u svom dnevniku da je njen sin opsednut đavolom. U tekstu iz jula 2023. pod naslovom „Veliki dan za zlo“, ona opisuje držanje dečakove glave pod vodom i zatvaranje usta i nosa rukama.

Franke mu kaže da će đavo lagati i reći da ga ona povredjuje, ali da ona zapravo pokušava da ga spase.

Ona kasnije opravdava uskraćivanje hrane i vode svom sinu, pišući: 'Neću nahraniti demona.'

Često uključujući spise đavola ili 'posednutosti', dodala je da drugo dete, označeno kao 'E' u jako redigovanom dokumentu, 'odbija da radi. Screams. Ima obrijanu kosu.'

Verovala da su joj deca "zaposednuta"

Mama šestoro dece iz Jute je pokazivala verski fanatizam tokom celog dnevnika dok je često pisala o kažnjavanju svoje dece jer je verovala da su „zaposednuta“ đavolom.

U jednom slučaju, rekla je da je njenog sina zahvatio 'satanistički haos' i rekla da njena deca pate od 'devijantnog ponašanja'.

„Oboje su besni zbog njihovog sebičnog grešnog načina života“, napisala je Franke u drugom zapisu u dnevniku.

Kada su spaseni iz njene kuće, deca su rekla da ih je majka kažnjavala i mučila kako bi im "pomogla".

Napisala je da su njena deca 'izrod Satane', i rekla je kada je jedno od njene dece pokušalo da pobegne, ona je vrištala.

Ona je 10. jula 2023. napisala: „(R) je rođendan. Ne zna ni koji je mesec.'

Tvrdila je da su E i R bili u „toliko devijantnom ponašanju da neće kontrolisati svoje telesne funkcije“, dodajući: „Oboje su besni zbog njihovog sebičnog grešnog načina života“.

„Rekala sam (R) daje kao zmija. Klizi, šunja se tražeći prilike kada niko ne gleda, onda juri', napisala je u dnevniku.

Na slikama deca imala vidne povrede

Na slikama objavljenim kao dokaz, fotografije pokazuju da deca imaju infekcije.

Naglasio je stepen zlostavljanja od strane Franke i prikazao dve iznemogle žrtve sa zaraženim posekotinama na nogama, lepljivom trakom oko ruku i stopala i ogrebotinama i modricama na telima.

Na fotografijama napravljenim na licu mesta vide se krhka tela iznurene dece koja su prekrivena posekotinama, modricama i ožiljcima.

Slike pokazuju ruke i stopala mladog dečaka umotane u lepljivu traku, kao i zaražene rane na stopalima koje su ispunjene krvlju i gnojem kao rezultat stezanja.

Devetogodišnja devojčica je viđena sa ogrebotinama po celim rukama i tragovima modrica na zglobu.

Deca su bila podvrgnuta mučenju, uključujući vezivanje konopcem, prisiljavanje da nose pelene za odrasle i zaključavanje u maloj sigurnoj sobi.

Redovno su im uskraćivali hranu, vodu, krevete za spavanje i praktično sve oblike zabave.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A./ Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track