HOROR! POBEGLI OD PUCNJAVE, A TERORISTI IM PREGAZILI SINA Ispovest oca Igora nakon masakra: "Videli smo RENO KOJI JURI KA NAMA"
Foto: X/CendlerBing, Printscreen

"pomislili da smo bezbedni, a onda..."

HOROR! POBEGLI OD PUCNJAVE, A TERORISTI IM PREGAZILI SINA Ispovest oca Igora nakon masakra: "Videli smo RENO KOJI JURI KA NAMA"

Planeta -

MOSKVA - Teroristi su automobilom pregazili osmogodišnjeg dečaka kada su bežali iz „Krokus siti hola“ u blizini Moskve.

Igor, otac povređenog deteta Ilje, rekao je da su na koncert otišli sa celom porodicom - on, njegova supruga, 11-godišnja ćerka i sin.

- Kada je počela pucnjava, uspeli smo brzo da izađemo iz sale. Prvo smo hteli da se sakrijemo u toalet, ali smo se u poslednjem trenutku predomislili. Sada shvatamo da je ovo bila ispravna odluka. Pažljivo sam izveo porodicu iz zgrade, istrčali smo na ulicu...

- I tek što mi se u glavi pojavila pomisao da smo bezbedni, videli smo taj isti auto „reno“ kako juri ka nama punom brzinom i namerno naleće na našeg sina i obara ga.

Rusija, Moskva, teroristički napad
foto: X/CendlerBing

- On je [auto] udario moju ćerku i mene tangencijalno i zadobili smo manje modrice. Moj sin je zadobio traumatsku povredu mozga, slomljenu ključnu kost i slomljen kuk. Lekari još ne daju nikakve prognoze. Samo molimo sve da ga zadrže u kući. Vaše molitve.

Kurir.rs/Novosti/SputnikInternational

Bonus video:

01:23

SVE SU TO TERORISTI, SAMO SU MENJALI UNIFORMU Odalović o genezi albanskog terorizma na KiM: Obučavali su ih OZBILJNI INSTRUKTORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track