PRED TERORISTIČKI NAPAD OBJAVLJIVAO SLIKE NA INSTAGRAMU: Osumnjičeni stavio čak osam u danu, a sve su sa ISTE LOKACIJE (FOTO)
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

HOROR

PRED TERORISTIČKI NAPAD OBJAVLJIVAO SLIKE NA INSTAGRAMU: Osumnjičeni stavio čak osam u danu, a sve su sa ISTE LOKACIJE (FOTO)

Planeta -

Jedan od optuženih za teroristički napad u Krokus siti holu kod Moskve objavio je u februaru fotografije iz Istanbula na društvenoj mreži Instagram, saznaju RIA Novosti.

Šamsidin Fariduni je objavio osam objava u jednom danu - 23. februara. Gotovo sve fotografije ukazuju na geolokaciju „Aksaraj, Istanbul“.

Među objavljenim fotografijama nalazi se i fotografija samog Faridunija, kao i fotografije za koje se pretpostavlja da su snimljene u Fatih džamiji.

Basmanski sud Moskve je prethodno uhapsio Faridunija do 22. maja. On je objasnio da je rođen 1998. godine u Tadžikistanu i da ima osmomesečno dete.

Optuženi je rekao da je radio u fabrici parketa u Podolsku, a registrovan je u Krasnogorsku.

Podsetimo se, pucnjava i požar dogodili su se 22. marta uveče pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve, nekoliko maskiranih muškaraca upalo u salu, pucali na ljude iz neposredne blizine i bacali zapaljive bombe.

(Kurir.rs/ RIA Novosti/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:33

RUKA PRAVDE: Osumnjičenog za teroristički napad u Rusiji dovode u sud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja