NIKO NE ZNA ZAŠTO JE TO URADILA: Tinejdžerka upala u zgradu policije, krenula da viče, a ono što je usledilo ZAPREPASTILO JE SVE
Foto: Screenshot

jezivo

NIKO NE ZNA ZAŠTO JE TO URADILA: Tinejdžerka upala u zgradu policije, krenula da viče, a ono što je usledilo ZAPREPASTILO JE SVE

Planeta -

Tinejdžerka je pronađena mrtva nakon što je zgrabila pištolj u futroli zamenika šerifa i ubila se u predvorju stanice u Los Anđelesu.

Stravičan incident dogodio se u nedelju uveče u policiskoj stanici šerifa okruga Los Anđeles.

Prema rečima zamenice Grasijele Medrano, portparola odeljenja, latinoamerička devojka je udarala u staklo ispred stanice, zahtevajući da je puste unutra.

Kada je ušla u zgradu, počela je da se bori sa zamenikom. Uspela je da se dočepa pištolja i nakon što je ispalila nekoliko metaka, okrenula je pištolj na sebe. Pripadnici policije nisu povređeni i niko drugi nije bio u holu u tom trenutku.

Šerifov biro za ubistva, poručnik Art Spenser, rekao je medijima da je incident povezan sa porodičnim pozivom na koji su se poslanici odazvali ranije tokom dana.

Identitet devojke nije objavljen u javnosti.

Video zapis samoubistva kruži internetom

Video koji kruži na Tviteru navodno prikazuje telo žrtve prekriveno ćebetom u lokvi krvi.

„Došlo je do svađe i kritičnog incidenta. Ovaj incident sa pucnjavom nije imao veze sa zamenikom“, navodi se u saopštenju šerifa Los Anđelesa.

„Navodno je devojka posegnula prema zamenikovom vatrenom oružju i izvukla oružje iz njegove futrole. Tokom svađe se navodi da je žena zadobila prostrelnu ranu koju je sama sebi nanela iz vatrenog oružja za koje verujemo da pripada zameniku“, rekao je poručnik Spenser medijima u nedelju uveče.

Smatramo da ovaj incident proizilazi iz porodičnog poziva na koji su se narodni poslanici odazvali pre nego što se ovaj incident dogodio u stanici.

Ni u jednom trenutku zamenik nije uzvratio vatru na tinejdžerku. Na pitanje da li je pištolj zamenika bio propisno u futroli, poručnik Spenser je istakao da je istraga još u povoju.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track