"OSETIO SAM UJED I SRUŠIO SE BEZ SVESTI" Ivana ujeo insekt koji je svima poznat: Prošao je pakao i ZAMALO OSTAO BEZ RUKE
Foto: Printscreen/Facebook

"OSETIO SAM UJED I SRUŠIO SE BEZ SVESTI" Ivana ujeo insekt koji je svima poznat: Prošao je pakao i ZAMALO OSTAO BEZ RUKE

Planeta -

Bivšem ličnom treneru zamalo je amputirana ruka nakon što ga je otrovni pauk ugrizao u njegovoj kući.

Ivan Sevidž (60) iz Slaua u Berkširu, rekao je da se oseća srećnim što je živ nakon što se zarazio ujedom pauka.

Dok je bio u bolnici, kontrolori za štetočine su u njegovom domu navodno pronašli gnezdo 500 paukova skriveno ispod prozorske daske.

Bivši lični trener, koji više ne radi zbog zdravstvenog stanja , rekao je: - Zaboravite na nasilnike, ove male stvari su smrtonosne. Živim u strahu da bi se ovo moglo ponoviti. Sećam se da sam ustao sa daljinskim upravljačem za TV u ruci i video da su uključeni River Monsters Džeremija Vejda i to je bila jedna od poslednjih stvari kojih se sećam.'

Ovaj 60-godišnjak je osetio ubod igle u desni lakat, a pauk je puzao niz njegovu ruku i uspeo da ga ugrize još jednom pre nego što je čovek stigao da ga zbaci sa tela.

Nekoliko minuta kasnije počeo je da se oseća loše i pozvao je Hitnu pomoć pre nego što se srušio na pod svoje dnevne sobe.

- Seo sam na stolicu i osetio ubod igle na laktu. Pogledao sam svoju ruku i video da mi ova stvar samo trči uz ruku. Dok sam ustajao, ovaj veliki pauk je bio na mojoj ruci sa potpuno ispruženim nogama. Bio je otprilike veličine penija. Dva puta sam bio ugrizen, jednom u lakat i jednom u šaku. Samo sam mislio a ne brini o tome, to je ujed pauka, a onda mali crni čirevi počinju da se pojavljuju na mojoj ruci za nekoliko minuta. Počeo sam da se osećam loše. Bio sam vreo, ali moje kosti bile ledene. Vid je počeo da mi se muti, a stanje se brzo pogoršalo. Pozvao sam bolničare koji su mi rekli da otključam vrata u slučaju da se onesvestim. Sledeće što sam znao da sam se probudio u bolnici - ispričao je čovek.

Primljen je na odeljenje intenzivne nege, gde je ostao bez svesti tri dana.

U bolnici je dobio sepsu i lekari su razmišljali da mu amputiraju ruku jer je otrov počeo da se širi njegovim telom. Na sreću, njegova ruka je spasena nakon operacije uklanjanja mrtvog mesa.

Tokom dvonedeljnog boravka u bolnici, kuća je bila podvrgnuta hemijskom dubokom čišćenju kako bi se još paukova i uklonilo gnezdo.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track