TINEJDŽERKA UBILA MAJKU JER JOJ JE ODUZELA TELEFON Policija u kući zatekla užasan prizor: Devojčica nakon krvavog pira sakrila nož
Foto: Shutterstock

TINEJDŽERKA UBILA MAJKU JER JOJ JE ODUZELA TELEFON Policija u kući zatekla užasan prizor: Devojčica nakon krvavog pira sakrila nož

Planeta -

Tinejdžerka je optužena da je nasmrt izbola svoju majku nakon što joj je oduzet telefon, rekli su policijski zvaničnici.

Incident se dogodio u petak popodne u Pensilvaniji. Policajci iz lokalne policijske uprave pozvani su u kuću nakon što su primili dojavu o ženi koja ne reaguje.

Tamo su zatekli odraslu ženu sa višestrukim ubodnim ranama na vratu i leđima, a krv je obilno tekla iz glave. Proglašena je mrtvom na licu mesta. Pronađen je i jedanaestogodišnji dečak koji je na leđima imao ubodne rane koje nisu opasne po život. Na licu mesta nisu pronađeni noževi ili drugo moguće oružje, ali je konstatovano da su fioke i ormani bili zaključani.

američka policija, policija, policijska svetla
foto: Shutterstock

Na mestu događaja bila je i ženina 13-godišnja ćerka, koja je uhapšena i optužena kao odrasla osoba za ubistvo, dve tačke optužnice za teški napad i manipulisanje dokazima. Uprkos tome što je maloletna, policija je javno objavila ime devojčice i ona ostaje u policijskom pritvoru. Imena majke i 11-godišnjeg dečaka nisu saopštena.

Na mestu događaja, policajci su izvestili da je devojčica zvučala izbezumljeno i pokajano, priznajući da je ubila svoju majku tokom svađe koja je izbila nakon što joj je oduzet telefon, saopštila je policija. Ispričala je i da je nož kojim je ubola majku ostavila ispred kuće komšije.

Brojni njene izjave zabeležene su u policijskim izveštajima, uključujući: „Ubila sam svoju mamu i nikada mi neće oprostiti ako je živa“, „Nemam telefon jer ga je mama uzela pre naše svađe“, „Ja sam razlog zašto je moja mama mrtva" i "Ne znam kako ljudi mogu da rade ovakve stvari i da se ne osećaju loše zbog toga."

Kurir.rs/Newsweek

Bonus video:

04:31

JEZIVO! PROFESORKA NA FAKULTETU UBILA MUŽA I ISEKLA GA NA KOMADE Blažo Marković: Policija se zaprepastila kada je otvorila gepek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track