MUŠKARAC BIZARNO POGINUO NA TAJLANDU: Mamuran otišao do kupatila, a onda je usledila TRAGEDIJA
Foto: Printscreen

tuga

MUŠKARAC BIZARNO POGINUO NA TAJLANDU: Mamuran otišao do kupatila, a onda je usledila TRAGEDIJA

Planeta -

Britanski inženjer aviona poginuo je jutros nakon što je propao kroz klizna staklena vrata u čudnoj nesreći na Tajlandu.

Garet Džon Vilson, 53, iz Stejnsa u Sariju, navodno je otišao na piće sa prijateljima pre nego što se vratio u vilu svoje porodice, gde je živeo sa suprugom i detetom.

Rečeno je da se specijalista za avione jutros, 3. aprila, probudio mamuran i otišao do kupatila. Međutim, izgubio je ravnotežu na klizavim pločicama u kupatilu, a potom je propao kroz staklena klizna vrata toaleta.

Uprkos tome što je zadobio smrtonosne povrede nakon nesreće, uspeo je da zatetura nazad ka krevetu dok je njegova izbezumljena žena pozvala hitnu pomoć. Međutim, ubrzo je podlegao teškim ranama.

Njegova supruga Lek Vilson izjavila je danas da je bila u šoku nakon što je saznala da je on umro.

Rekla je: "Upravo sam završila razgovor sa policijom. Ne mogu da verujem šta se desilo, u šoku sam. Geret je bio tako jak i zdrav. On mi je bio sve."

Policajci su stigli u jednospratnu kuću u luksuznom naselju i zatekli Garetovu porodicu izbezumljenu zbog nesreće.

U kući su bile četiri osobe kada se incident dogodio.

Nepotvrđeno je da li je bio pijan ili ne. Njegova porodica je rekla da je prethodne noći pio sa prijateljima i da se vratio kući oko ponoći. Njegova porodica je rekla da ima urođenu srčanu manu.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track