ZASTRAŠUJUĆE SCENE NA SAFARIJU: Slon juriša direktno na vozilo i ubija ženu! "O moj bože, dolazi brzo" (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZASTRAŠUJUĆE SCENE NA SAFARIJU: Slon juriša direktno na vozilo i ubija ženu! "O moj bože, dolazi brzo" (VIDEO)

Planeta -

Žena (80) preminula je u subotu nakon što ju je napao slon dok je putovala sa još pet turista na safari vožnju u Nacionalnom parku Kafue u Južnoafričkoj Republici.

Vozilo je napadnuto i prevrnuto nakon što je razjarena životinja, očigledno odvojena od svog krda, istrčala da sustigne vozilo - pre nego što je vozač naglo stao.

Video prikazuje kako turista viče 'O moj bože' dok slon juri u korak sa vozilom koje putuje brzinom od oko 30 kilometara na sat. Druga osoba sa snimka uzdiše u strahu, dok treća dodaje 'dolazi brzo' u poslednjim očajničkim trenucima pre udara.

Identitet starije američke turistkinje koja je preminula još nije potvrđen.

Safari forumi su prepuni komentara ljudi koji kažu da ne mogu da razumeju zašto se vozilo zaustavilo, iako jedan od komentara sugeriše da je vozač možda jednostavno sleteo s puta.

Slon
foto: Printscreen

Nacionalni park nije komentarisao incident.

Veruje se da su svi gosti u kamionu bili Amerikanci koji su boravili u kampu na reci Lufupa u Nacionalnom parku Kafue koji je najstariji i drugi po veličini safari park na svetu.

Kit Vinsent, glavni izvršni direktor kompanije Vildernes, koja pomaže u očuvanju ovog parka, potvrdio je da je jedan američki gost star 80 godina poginuo, da je drugi teško povređen, a da je još četvoro turista zadobilo lakše povrede.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

00:30

Mili jaše slona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja