POLICIJA NAŠLA TELO BEBE PORED PUTA Kraj nje je bila njena polusestra (9), a rasplet koji je usledio bio je GORI OD HOROR FILMA
Foto: screenshot Youtube/abc7

POLICIJA NAŠLA TELO BEBE PORED PUTA Kraj nje je bila njena polusestra (9), a rasplet koji je usledio bio je GORI OD HOROR FILMA

Planeta -

Žena iz Los Anđelesa ubila je svog dečka u njihovom raskošnom stanu, a potom i i njihovu ćerku i bacila je pored autoputa zajedno sa devetogodišnjom polusestrom.

Šokantan lanac događaja počeo je u ponedeljak u 4.30 kada je policija pozvana na autoput 405 u Kalver Sitiju gde je pronašla telo petomesečne bebe kako leži pored njene devetogodišnje sestre na ivici puta.

Kalifornija
foto: screenshot Youtube/abc7

Dete je proglašeno mrtvih na mestu događaja, a devetogodišnja devojčica je hitno prevezena u bolnicu. Nejasno je kako je beba umrla, niti kakve su povrede njene starije sestre. Nekoliko kilometara dalje, policija je pronašla telo njihove majke, koja je nakon jezivog zločina udarila automobilom u drvo i ubila se.

U njihovom stanu, komšinica je otkrila jezivu scenu kada je videla da krv teče ispod vrata: unutra je bilo telo muškarca za kojeg je utvrđeno da je bio partner pomenute žene.

Komšije kažu da je par živeo u otmenom stanu nešto više od godinu dana sa dvoje dece.

Komšinica je rekla za ABC7 da je čula kako se par svađa usred noći.

Sledećeg jutra videla je trag krvi kako izlazi iz stana.

Kalifornija
foto: screenshot Youtube/abc7

- Vrata su im bila širom otvorena, na podu je bila krv koja je vodila u njihov stan, a zatim trag u hodniku koji vodi do lifta, a videla sam krv na zidovima - rekla je ona.

Njen otac je odmah pozvao hitnu i policiju.

Kalifornija
foto: screenshot Youtube/abc7

- Pozvao sam policiju i rekao im da nešto nije u redu. I rekli su mi, kada sam razgovarao sa Hitnom pomoći, da uđem i proverim da li je u stanu telo. Pa sam ušao i tamo je bio mrtav čovek, ležao je licem na podu. I bilo je mnogo krvi - rekao je komšija.

Šta je nateralo ženu da počini ovaj krvavi pir, za sada je misterija.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

02:29

MAJKA MONSTRUM KOJA JE SILOVALA I UBILA ĆERKU (3) ŽELI OPET DA RODI! Bivša zatvorenica za Kurir TV: SADA JE ZAŠTIĆENA U ZATVORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track