EKSPLOZIJE NA SVE STRANE: Rusi UDARILI na Odesu, Ukrajinci napali Brjansku oblast dronovima (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

EKSPLOZIJE NA SVE STRANE: Rusi UDARILI na Odesu, Ukrajinci napali Brjansku oblast dronovima (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Eksplozije su se dogodile u tokom jutra Odesi, a prijavljeno je da je protivvazdušna odbrana reagovala na pretnju. Uništen je jedan energetski objekat, kuća i nekoliko automobila, a u ovoj oblasti je izdato upozorenje na vazdušni napad zbog pretnje raketnim udarom pre eksplozija.

Ukrajinske odbrambene snage uništile su 14 neprijateljskih dronova Šahed, saopštio je general Nikolaj Oleščuk iz Oružanih snaga Ukrajine.

Niz ponovljenih snažnih eksplozija čuo se u Odesi u 10:43 i 10:51. Odbrambene snage juga Ukrajine izvestile su o borbenim aktivnostima.

Sa druge strane, ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su sistemi protivvazdušne odbrane uništili pet ukrajinskih dronova tipa aviona na nebu iznad Brjanske oblasti.

"Dežurni sistemi protivvazdušne odbrane uništili su pet ukrajinskih bespilotnih letelica iznad teritorije Brjanske oblasti", navodi se u saopštenju ministarstva objavljenom u sredu.

(Kurir.rs/Pravda/Interfax/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:55

GURAJU UKRAJINSKU MLADOST U SMRT! General Kovač: Rusi ih namame u džakove, a sada pripremaju snage za JURIŠ NA NIKOLAJEV I ODESU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track