I SVE ZBOG IZAZOVA: Držali stopala u kofi punoj leda, a kad su ih izvadili krenuli su da VRIŠTE OD BOLOVA (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Screenshot Dailymail Video

jezivo

I SVE ZBOG IZAZOVA: Držali stopala u kofi punoj leda, a kad su ih izvadili krenuli su da VRIŠTE OD BOLOVA (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Planeta -

Rijaliti TV zvezda MC Tami i njena dva muška prijatelja Teus Nejf i Artur Braz zadobili su opekotine prvog i drugog stepena nakon pokušaja izazova u Pernambuku u Brazilu.

Trojac je držao stopala uronjena u kantu leda i krupne soli, što je dovelo do toga da su im prsti na nogama pocrneli dok su bili svedeni na suze od bola.

Lekari su upozorili influenserku i njene prijatelje da će možda morati da im se amputiraju nožni prsti nakon što su stajali u kanti leda i soli u bizarnom onlajn izazovu.

Izazov izdržljivosti za rijaliti šou 'N1 Influenceri' je 6. aprila vodio pevač Anderson Nejf, poznat po promociji izazova za svoje pratioce.

Prema rečima pevača, ceo izazov je sproveden pod nadzorom vatrogasca.

Tokom izazova, trojica influensera držali su noge u kanti leda sa solju 15 minuta kao besmislen test fizičkog i mentalnog otpora.

Međutim, rezultati su odmah bili alarmantni. Ubrzo nakon završetka „testiranja“, takmičari su doživeli akutne i bolne reakcije koje su rezultirale značajnim opekotinama.

Temi je pozirala na ažuriranoj fotografiji nakon što je povređena u izazovu. Od tada je napustila rijaliti program, a zbog toga su skoro morali da amputiraju udove.

Influenseri su na društvenim mrežama otkrili svoju patnju kroz video snimke na kojima plaču i pokazuju teške opekotine i žuljeve na nogama.

Anderson je u izjavi objavljenoj na Instagramu rekao: „Čim su izvadili stopala iz leda, počeli su mnogo da vrište, rekavši da gori, mnogo su plakali. Bio sam u šoku, a vatrogasac je rekao 'ne, u redu je, samo ga stavite ispred ventilatora ovde."

Prebačeni u bolnice

Dvojici muškaraca ukazana je pomoć i prebačeni su u privatne bolnice.

Temi se navodno vratila u kuću u kojoj se snimao izazov, ali je takođe morala da bude odvedena u bolnicu zbog jakog bola u stopalima.

Na Instagramu je rekla: „Pitala sam doktora: „Da li postoji rizik da izgubim nožni prst?“ Tri prsta su mi pocrnela kada sam ih izvadila iz kante, a on je rekao „da“ i rekao mi da postoji rizik od tromboze.“

Temi, koja je ispala iz rijalitija, i Teus, koji nastavlja takmičenje, navodno su otpuštene u nedelju i nalaze se na kućnoj nezi.

Artur je navodno i dalje hospitalizovan u bolnici Real Portugues, u centru Resifea. Njegovo trenutno zdravstveno stanje do sada ostaje nepoznato.

Anderson je zauzvrat preuzeo odgovornost za incident.

U izjavi za javnost, on je izrazio žaljenje zbog incidenta i obećao punu podršku žrtvama, uključujući pokrivanje neophodnih medicinskih troškova.

Rekao je: „Preuzimam krivicu jer sam došao na ideju za izazov. Nažalost, vatrogasac me nije upozorio šta se moglo dogoditi. Iskreno se izvinjavam što sam izazvao ovaj izazov, što sam angažovao nespremnog vatrogasca."

Takođe, na Instagramu, Anderson je podelio snimak Teusa kojeg nose kući sa zavijenim nogama i pričao o svom zdravstvenom stanju.

Dodao je: 'Doktor je rekao da ne može da hoda tri dana.'

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

04:05

SLEDI PRAVI SPEKTAKL! Takmičarima zadat UZBUDLJIV izazov: Devojke nasumično izvlačile plesnog partnera, HIT REAKCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track