DRŽAO MAJKU U KREVETU PREKRIVENU IZMETOM I CRVIMA: Nesrećna starica ostavljena da TRUNE u fekalijama, POLICIJA PRENERAŽENA POJAVOM
Foto: Radharc Images / Alamy / Alamy / Profimedia

HOROR U PENSILVANIJI

DRŽAO MAJKU U KREVETU PREKRIVENU IZMETOM I CRVIMA: Nesrećna starica ostavljena da TRUNE u fekalijama, POLICIJA PRENERAŽENA POJAVOM

Planeta -

Starija baka pronađena je u krevetu prekrivena izmetom i crvima u kući u kojoj je živela sa sinom.

Policajci su se u nedelju odazvali pozivu za proveru u kući u Pensilvaniji i zatekli sina Danijela Klajna (51), a iz kuće je dolazio odvratan miris.

Klajna su pitali da li je njegova majka dobro i da li policija može da je vidi.

Odveo ih je u glavnu spavaću sobu, gde je rekao da mu mama spava. Hodnici su bili puni smeća i paketa, a neprijatan miris je bio prisutan.

Policajci su videli Klajnovu majku kako leži u krevetu sa ćebetom preko nje, u besvesnom stanju, saopštila je policija. Pokrivač je bio prljav.

Pozvali su hitnu pomoć, koja je uklonila ćebe i zatekla donju polovinu tela prekrivenu osušenim izmetom i crvima, a nesrećna starica imala je ogromne nokte na nogama.

Ekipa Hitne pomoći je procenila Klajnovu majku i primetila da je prirasla za krevet, saopštila je policijska uprava. Uklonili su je iz kreveta i videli da je "srasla" za posteljinu.

Ona je hitno prevezena u bolnicu, a Klajn je takođe prevezen tamo.

"Ovo je jedan od najgorih slučajeva koje sam video tokom karijere", rekao je okružni tužilac Delavera Džek Stolštajmer .

"A da ova osoba, optuženi Klajn, uradi ovo svojoj majci, to je jednostavno... Ne mogu ni da zamislim."

Klajn je tada uhapšen i odveden u policijsku stanicu kako bi bio procesuiran i zadržan na suđenju.

On je optužen za zlostavljanje izdržavanog lica i nesavesno dovođenje u opasnost. Kaucija mu je određena na 50.000 dolara i on se nalazi u popravnoj ustanovi Džordž Hil.

Kuća je bila zatrpana smećem, a muve su se motale oko prozora.

Majka je u kritičnom stanju. Njeno ime i godine nisu objavljeni.

(Kurir.rs/Metro/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track