JEZIVO: U saobraćajnoj nesreći nastradali otac i ćerka, godinu dana kasnije pronađena poruka koja je OTKRILA BIZARNU ISTINU (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

užas

JEZIVO: U saobraćajnoj nesreći nastradali otac i ćerka, godinu dana kasnije pronađena poruka koja je OTKRILA BIZARNU ISTINU (FOTO)

Planeta -

Na Dan očeva, prošle godine, u užasnoj nesreći su poginuli otac i njegova ćerkica. Istragom je utvrđeno da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Ešli Henri (35) se sa svojim plavim Nissanom Kaškaiom zaleteo u teretno vozilo. Nakon što su on i dvogodišnja ćerka Orija pronađeni mrtvi, pokrenuta je istraga.

Istraga je pokazala da verovatno Orija nije bila živa u vreme sudara. Patolog je identifikovao brojne karakteristike koje dokazuju da je to bio slučaj, ali je rekao da nije moguće tačno utvrditi kako je dete umrlo.

Ashlei Henri, Orija, ubistvo, Ešli Henri
foto: Privatna arhiva

U izveštaju mrtvozornika se navodi da je njena smrt verovatno posledica protivpravne radnje koja je izvršena u nekom trenutku pre saobraćajnog sudara.

Orijin otac Ešli bio je raskinuo sa svojom partnerkom, a sa Orijom je provodio vikende. Ešli je proveo vikend sa svojom ćerkom u Skegnesu, Linkolnšir, i vozio je nazad u Lesteršir kada se nesreća dogodila 18. juna 2023.

Otac bolovao od depresije i anksioznosti

Otac je imao medicinsku istoriju, ali to je uključivalo periode anksioznosti i depresije i loše je podneo raskid njihove veze. Nije bilo dokaza o kočenju automobila pre sudara, a beleška pronađena sa Ešlijevog kompjutera, koji se nalazio na njegovoj kućnoj adresi, jasno je iznela njegovu svrhu i nameru da okonča i svoj život i život svoje ćerke, na Dan očeva prošlog juna.

Orijina mama, Rejčel Lider, objavila je dirljivu počast svojoj dvogodišnjoj ćerki nakon tragičnog incidenta. Rekla je: „Mojoj dragoj ćerki, Oriji. Toliko te volim. Tako mi je žao što ti je oduzet tvoj dragoceni život. Dala si mi toliko svetla, dušo, toliko ljubavi i toliko sreće.

Ashlei Henri, Orija, ubistvo, Ešli Henri
foto: Privatna arhiva

Negovaću svaki trenutak koji smo imali zajedno. Imala si najlepši osmeh i prelepu kovrdžavu kosu. Dirnula si srca mnogih, Orija, i tako sam neverovatno ponosna što sam tvoja mama. Mnogo mi nedostaješ.

Dok je bol gubitka tebe neopisiv, pretvoriću ga u svrhu, za tebe i za nas. Izabrala si me sa razlogom i nastavićeš da obasjavaš svoju svetlost kroz mene. Blistaćemo zajedno. Moja draga devojko, moja bebo , Bog će te čuvati dok se ne sretnemo ponovo na nebu, Orija."

(Kurir.rs/Mirror/Preneo:T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track