OTROVNI GMAZ OD 4 I PO METRA ISPREPADAO ŽENU: Šokantna scena, monstruma drži 6 muškaraca, jedva uspeli da ga OBUZDAJU (VIDEO)
Foto: screenshot

neverica

OTROVNI GMAZ OD 4 I PO METRA ISPREPADAO ŽENU: Šokantna scena, monstruma drži 6 muškaraca, jedva uspeli da ga OBUZDAJU (VIDEO)

Planeta -

Žena je doživela neviđen šok kad je ispod haube svog automobila otkrila ogromnu zmiju!

Drama se dogodila u jednom selu u tajlandskoj provinciji Čanthaburi. Ženu je prethodno na prisustvo zmije upornim lajanjem upozorio pas.

Tim stručnjaka uklonio je potom iz automobila kraljevsku kobru dugačku skoro 4,25 metara i tešku 16 kilograma! Stručnjak koji je uklonio kraljevsku kobru navodi da je to bila najveća zmija sa kojom se ikada sreo.

Kraljevska kobra je inače najduža otrovna zmija na svetu.

Na snimku se vidi da čak šestorica muškaraca drže zmiju i da uprkos tome imaju problem da je obuzdaju.

Veruje se da je zmija potražila utočište u motornom prostoru vozila zbog ekstremne vrućine. Kasnije je prebačena u Tajlandski centar za zaštitu divljih životinja.

Tajlandski radnici su jedva izvukli četiri metra dugačku kraljevsku kobru iz kanalizacije. Čitava akcija nije bila nimalo naivna i trajala je duže od sat vremena, a iz društva za zaštitu životinja kažu da tako veliki primerak nikad nisu uhvatili.

(Kurir.rs/IHA/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:32

Najezda zmija u Moravičkom okrugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track