OVA KUĆA JE GODINAMA BILA ZAMAGLJENA NA GUGL MAPAMA: Komšija slučajno otkrio užas, a onda je hitno SRUŠENA DO TEMELJA (FOTO/VIDEO)
Foto: Shutterstock

šok

OVA KUĆA JE GODINAMA BILA ZAMAGLJENA NA GUGL MAPAMA: Komšija slučajno otkrio užas, a onda je hitno SRUŠENA DO TEMELJA (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Korisnici Gugl mapa koji žele da vide kuću na aveniji Sejmur 2208 u Klivlendu primetiće da je fotografija, nastala 2009. godine, zamućena.

Kuću, koliko god zumirali i menjali uglove, jednostavno nije moguće videti, a za to postoji jeziv razlog. Nekretnina je ranije pripadala ozloglašenom kriminalcu Arijelu Kastru koji je bio odgovoran za niz otmica.

Kastro je između 2002. i 2004. godine oteo tri žene koje je držao u zatočeništvu skoro 10 godina.

Najpre je oteo Mišel Najt (21) u avgustu 2002. godine dok se vraćala kući nakon posete rođaci. Sledeća koja je oteta bila je Amanda Beri koja se vraćala sa posla u Burger Kingu u aprilu 2003. godine. Amanda je oteta dan pre svog 17. rođendana. Kastrova poslednja žrtva bila je Đina Dehezus (14) koja je prihvatila da je preveze jer je bila prijateljica s jednom od njegovih ćerki tinejdžerki.

Kastro je žene redovno psihički, fizički i seksualno zlostavljao.

Odvažni beg tri žene dogodio se 2013. godine kad su ostale same u kući. Amanda je uspela da privuče pažnju jednog od suseda.

Policija je u improvizovanoj tamnici pronašla lance i trake korišćene za vezivanje. Uslovi za život su bili jezivi. Otete žene nisu imale kontakt ni s kim osim s Kastrom odnosno jedna s drugom i s Amandinim detetom.

Kuća je srušena 7. avgusta 2013. godine.

Kastro je kasnije osuđen na 1.000 godina zatvora nakon što je priznao krivicu po 937 točaka optužnice za otmicu i silovanje. Ubio se mesec dana nakon izricanja presude.

(Kurir.rs/Večernji/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja