ŠOK TVRDNJE MALAGURSKOG: Sve pare koje su namenjene Ukrajini se VRAĆAJU u SAD! Trećina zemlje je već PRODATO američkoj firmi
Foto: AP/Andrew Harnik

kurir televizija

ŠOK TVRDNJE MALAGURSKOG: Sve pare koje su namenjene Ukrajini se VRAĆAJU u SAD! Trećina zemlje je već PRODATO američkoj firmi

Planeta -

U finansijskom svetu, jedno ime stoji kao kolos koji nadmašuje granice samih brojeva - "Blek rok".

Ova moćna kompanija poseduje imovinu, za koju se govori, da nadmašuje bruto domaći proizvod svih zemalja na svetu, osim SAD-a i Kine.

Boris Malagurski, filmski režiser i scenarista, gostovao je u emisiji "Ni pet ni šest" gde je govorio o najvećim svetskim liderima, pa i "Blek roku".

Boris Malagurski
foto: Kurir televizija

- Blek rok je recimo najmoćnija i najbogatija kompanija u svetu, ali nema jednog vlasnika. To je investiciona kompanija, oni imaju ogroman kapital i oni sa tim kapitalom mogu da vrše ogroman pritisak ne samo na političare i donosioce zakona, već na državnike, mogu da utiču na procese koje se dešavaju u geopolitici. Oni imaju recimo veliki uticaj na to što se dešava trenutno u Ukrajini i oni kupuju zemlju po Ukrajini. Čini mi se da su trećinu ukrajinske zemlje kupili - rekao je Malagurski i dodao:

01:53

SVE PARE KOJE SU NAMENJE UKRAJINI SE VRAĆAJU U SAD! Malagurski izneo šok tvrdnje: Trećina zemlje PRODATO američkoj firmi

- Dobili su i pravo od strane ukrajinskog predsednika Zelenskog, ekskluzivno pravo na rekonstrukciju Ukrajine. Ali suština te priče jeste što sve te pare koje Amerikanci daju Ukrajini, te pare ne odlaze zapravo u Ukrajinu, odlaze nazad u Ameriku. Kako? To je nešto što su i američki političari poput Mič Mekonela vrlo otvoreno rekli. Te pare idu američkim proizvođačima oružja i oni zapravo plaćaju svojim kompanijama da naoružavaju Ukrajinu. Ukrajina će posle morati te pare da vrati. Oni te pare nisu videli, ali će morati da ih vraćaju. Pošto ne mogu da ih vraćaju, onda će da ponude svoje kompanije, preduzeća, zemlju, sve ono najvrednije što imaju. Kao što smo i mi na kraju krajeva privativizovali sve živo, otprilike to je nešto što čeka Ukrajinu na dramatičnijem nivou nego što smo mi iskusili.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:31

RUSI NE SMEJU U BELGORODSKU OBLAST, PA KUKAVIČKI U KIJEVU BOMBARDUJU CIVILE Obradović nema dilemu: Ukrajina od nje pravi Krim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track