MAJKA OSTAVILA DVOJE DECE U KUĆI, PA OTIŠLA NA KRSTARENJE! Policija upala u objekat, zatekla HOROR prizor: Ostali su ZGROŽENI
Foto: Profimedia

JEZIVO

MAJKA OSTAVILA DVOJE DECE U KUĆI, PA OTIŠLA NA KRSTARENJE! Policija upala u objekat, zatekla HOROR prizor: Ostali su ZGROŽENI

Planeta -

Majka se pojavila na sudu zbog optužbi za zanemarivanje dece nakon što je ostavila dvoje dece kako bi mogla da ode na krstarenje.

Lejkša Vuds Vilijams (29) ostavila je dvoje dece, starosti šest i osam godina, potpuno same u stanu u višespratnici u Hjustonu u Teksasu.

Zatim je otišla na šestodnevno krstarenje od 4. aprila do 10. aprila uveče.

Kada se vratila, policija ju je čekala nakon što su ih komšije kontaktirale izražavajući zabrinutost za decu.

Policija je, po pozivu komšija, došla u stan, a tamo su zatekli decu koja su im rekla da im je mama na krstarenju, a kuća je bila u haosu. U stanu je bilo ostataka hrane i smeća i mirisalo je na urin.

Policajac Ted Heap je rekao: "Još uvek sastavljamo činjenice i okolnosti kako su ova deca ostavljena sama nekoliko dana. Važno je da su oni sada bezbedni i da bi oni koji su odgovorni trebalo da odgovaraju što su ovu decu ostavili u nesigurnoj situaciji."

Oba deteta su nakon spasavanja odvedena na čuvanje kod rođaka.

Vilijamsova je uhapšena u četvrtak i suočava se sa dve optužbe za ugrožavanje dece sa namerom. Ona je uhapšena u okrugu Haris dan nakon što se vratila kući i njena kaucija je određena na 25.000 dolara.

Ona se pojavila na sudu u ponedeljak i sudija je potvrdio njenu garanciju.

Njen branilac je tvrdio da je ona platila svom rođaku da čuva njenu decu, ali da je on uzeo novac i da nije izvršio dužnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track