RADNICI U PODRUMU NAŠLI TELO BEZ GLAVE Jezivo otkriće uznemirilo stanare: Tajni tuneli produbljuju MISTERIJU
Foto: Shutterstock

RADNICI U PODRUMU NAŠLI TELO BEZ GLAVE Jezivo otkriće uznemirilo stanare: Tajni tuneli produbljuju MISTERIJU

Planeta -

Nakon što je vlasnik stare zgrade u Beču preminuo, a drugi vlasnik odlučio da angažuju radnike za renovirnje, počeli su građevinski radovi, ali se uskoro ispostavilo da podrum pomenutog zdanje krije jezivu tajnu.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su građevinski radnici došli do užasnog otkrića: u podrumskom odeljku broj 15 (koji se ne može pripisati nijednom stanu u kući) i na dubini od samo 15 centimetara, muškarci su naišli na plastičnu vreću iz koje se širio jeziv miris.

Beč, Austrija, teroristički napad, austrijska policija
foto: EPA / Florian Wieser

Unutra su istražitelji pronašli ostatke ljudskog tela bez glave. Ubrzo su stigli si forenzičari i ceo podrum je zvanično zapečaćen. Prema saznanjima, odsečena glava pronađena je nekoliko metara dalje od džaka, i ona je bila zakopana.

- Niko ne zna koliko dugo je telo bilo tamo - zbunjeni su stanari. Navodno niko od komšija nije nestao, ali ljudi se nisu dobro poznavali, dodaju.

Pošto je podrum starim tunelima povezan i sa susednim zgradama, potpuno je nejasno ko je sve imao pristup. Takođe je nejasno koliko dugo je osoba, za koju se veruje da je ubijena, tamo sahranjena.

U toku je istraga, a i dalje nije jasno da li je reč o muškarcu ili ženi.

Kurir.rs/heute

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track