RASKOMADANO TELO OSTAVIO PORED PUTA: Uhapšen Turčin koji je svirepo ubio Mirelu, nakon zločina se ponašao kao da NIŠTA NIJE BILO
Foto: Printscreen/Facebook

HOROR

RASKOMADANO TELO OSTAVIO PORED PUTA: Uhapšen Turčin koji je svirepo ubio Mirelu, nakon zločina se ponašao kao da NIŠTA NIJE BILO

Planeta -

Turčin, koji je osumnjičen da je ubio Mirelu, raskomadao njeno telo i bacio pored auto-puta u Rumuniji, juče je pušten iz pritvora i pod pratnjom odveden u kuću bivše tašte u okrugu Teleorman.

On se u kući u Teleormanu prvi put pojavio 7. marta, dan nakon ubistva, gde ga je dočekala tašta kojoj apsolutno ništa nije rekao o svirepom zločinu.

Muškarac se branio neznanjem, a kako je majka njegove pokojne bivše žene svedočila, on je kod nje došao i dan nakon ubistva i ponašao se "kao da se ništa nije dogodilo".

Policija je osumnjičenog muškarca (64), inače državljanina Nemačke koji je u Rumuniju došao devedesetih godina i kupio imanje kod Bukurešta, odvela u kuću majke bivše žene, njegove tašte, kako bi pronašla dokaz povezan za svirepim zločinom.

Istražitelji su ga sada doveli da bi identifikovao predmet kojim je ubio Mirelu ili rekao bilo šta o zločinu.

Pravio se da je sve u najboljem redu

Kako tašta tvrdi, njoj ništa nije rekao prvi put kad je dolazio i pravio se kao da je sve u najboljem redu.

"Ne, šta da radim, rekao mi je da ništa nije uradio. Svuda su tražili da li ima nešto. Udario je stolicu, tako je rekao, ali je nije raskomadao i bacio", objasnila je tašta.

Izvršena su dva pretresa, u kući gde je živeo sa bivšom ženom i u kući koju će naslediti.

"Ništa nije govorio, ušao je u auto, pokupio me je i odveo kod notara. Nisam mogla ništa drugo da uradim, nisam ništa znala", rekla je tašta.

"Mnogo je patio posle smrti svoje žene. Plakao je na sahrani, moguće da je sve uradio zbog psihičkih problema. Dolazio je na groblje, ostavljao cveće i palio sveće za pokojnu ženu", objasnio je komšija.

Osumnijčeni je do pre nekoliko godina bio oženjen Rumunkom, koja je navodno preminula pod misterioznim okolnostima. Više od 20 godna imao je poslove u građevinarstvu, a bavio se i stolarskim poslovima.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:31

Kuća strave u Barajevu. Ovde je muž iskasapio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track