MASAKR NA ŽURCI: Naoružani napadači upali na zabavu na kojoj je bilo 300 ljudi, policija saopštila da ima MRTVIH (VIDEO)
Foto: Jack Sullivan / Alamy / Alamy / Profimedia

užas

MASAKR NA ŽURCI: Naoružani napadači upali na zabavu na kojoj je bilo 300 ljudi, policija saopštila da ima MRTVIH (VIDEO)

Planeta -

Najmanje dve osobe su poginule, a šest je povređeno u pucnjavi u Memfisu u Tenesiju, saopštila je američka policija.

Incident se dogodio na uličnoj zabavi koja je bila u gradu, a snimci na društvenim mrežama pokazuju paniku ljudi nakon što su se začuli pucnji.

Policija je saopštila da su poginula dvojica muškaraca, a da je jedan od ranjenih u kritičnom stanju, dok je druga žrtva već puštena iz bolnice, dodala je policija.

Prvobitno je saopšteno da ima 16 žrtava, uključujući dvojicu ubijenih muškaraca, ali je kasnije revidiran broj, rekavši da je to greška.

Policija je dodala da se incident dogodio na "blok zabavi koja se odvijala bez dozvole" na kojoj je bilo između 200 i 300 ljudi.

Traga se za najmanje dvojicom osumnjičenih, javio je CBS Njuz, pozivajući se na privremenu šeficu policije Memfisa, Cerelin Dejvis.

„Verujemo da postoje najmanje dve osobe koje su pucale iz oružja tokom ovog incidenta“, rekla je gospođa Dejvis za CBS Njuz.

(Kurir.rs/ SkyNews/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track