OTAC MONSTRUM: Radoslav hladnokrvno ubio sina, nakon zločina pozvao ženu pa joj sve PRIZNAO

PRE DESET GODINA PRETIO DA ĆE POBITI DECU

OTAC MONSTRUM: Radoslav hladnokrvno ubio sina, nakon zločina pozvao ženu pa joj sve PRIZNAO

Planeta -

Slovačka policija privela je Radoslava (49), zbog sumnje da je u subotu uveče ubio svog 19-godišnjeg sina.

Policiju je pozvala Radoslavljeva supruga, koju je on prethodno obavestio šta je učinio.

Patrola je stigla oko 20.30 časova u stan u Hlohovecu i tamo pronašla mladića sa više ubodnih rana, koji nije davao znake života. Radoslava su navodno našli na obližnjem stadionu i priveli.

Brat osumnjičenog Radoslava i komšije kažu da je on često pio, ali i da je "sin umeo da potegne", te da su se često svađali.

Oglasio se brat

Prema navodima medija, kobne večeri je Radoslav pijan seo u automobil i otišao na pumpu udaljenu nekoliko kilometara da sipa gorivo. Nakon toga se vratio u stan i pozvao suprugu da joj ispriča šta je uradio. Nije jasno da li je sina ubio pre ili nakon odlaska na pumpu.

"Ona više ne živi sa njim, ali ju je on pozvao i rekao joj šta je uradio. Ona je odmah došla i pozvala policiju. I jedan i drugi su znali da popiju, i njega je mali znao da napadne. Ne znam šta se sada desilo", rekao je brat osumnjičenog Radoslava.

Radoslav je od ranije bio poznat policiji, jer se pre deset godina sa decom zabarikadirao u stanu i pretio da će ih pobiti. Tada su na lice mesta stigli pregovarački timovi i Radoslav je posle nekoliko sati otvorio vrata stana. Nije poznato da li je tada privođen ili osuđen.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:43

ČITALE HOROR PRIČE, PA IZBOLE DRUGARICU NOŽEM! Stručnjaci iznose uzroke ZLOČINA KOD MLADIH: Par iz NS se nije ubio zbog KULTA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track