JAROSLAVA I MILAN TUKLI DECU LANCIMA: Izgladnjivali ih i zaključavali, a majka za sve krivi oca!
Foto: Printscreen

užas u slovačkoj

JAROSLAVA I MILAN TUKLI DECU LANCIMA: Izgladnjivali ih i zaključavali, a majka za sve krivi oca!

Planeta -

U brutalnom slučaju zlostavljanja četvoro dece u Slovačkoj, policija je uhapsila majku Jaroslavu (32) i oca Milana (42).

Deca su iskusila neverovatno mučenje, njihovi roditelji su ih navodno tukli kaiševima i lancima. Nakon što bi ih pretukli, zaključali bi ih i izgladnjivali. Međutim, tokom ispitivanja, Jaroslava je za sve okrivila oca.

Ona je navodno rekla da je imala veoma lošu vezu sa Milanom. Prema njenim rečima, on je navodno bio alkoholičar poslednjih 10 godina. Jednom prilikom je navodno pretukao sina Adrijana kaišem a onda govorio da to nije želeo da uradi. Prema pisanju medija, majka je znala da je otac uskraćivao deci hranu.

Jaroslava je zatim rekla da Milan ništa nije dozvoljavao deci, koja su ga se veoma plašila. Milan je navodno jednom prilikom pretukao Adrijana tako što ga je izvukao iz kreveta i udario tolikom snagom da je dečak pao.

Katanci u kući podsećali su na zatvor. Oni su bili postavljeni na ormane, na vrata dečije sobe, ali i na frižider, da deca ne bi sve pojela. Kućom su odjekivale ružne reči.

Jaroslava i Milan
foto: Printscreen

Zlostavljanje otkriveno na času fizičkog

Ovo užasno zlostavljanje otkriveno je prošle nedelje. Rezultati istrage pokazuju da je zlostavljanje otkriveno na času fizičkog vaspitanja, kada se Adrijan presvlačio u sportsku odeću u svlačionici.

Dečak navodno nije hteo ništa da kaže pre toga jer se plašio šta bi moglo da ga sačeka kod kuće. Rekao je da ga je otac tukao lancem.

Iz lekarskog izveštaja Univerzitetske bolnice u Trnavi vidi se da je Adrijan zadobio kontuziju i hematom u grudnom košu.

Milanu sada preti 15 godina zatvora. Međutim, njegova porodica se ne slaže sa optužbama, dok njegova sestra tvrdi da Milan nikada nije zlostavljao decu.

"On je išao na posao dok je njegova žena bila kod kuće, nije čak ni kuvala. Dobro se starao o deci. Imali su katanac na vratima kako ga deca ne bi otvarala. Deca su uzimala jogurt, pojela bi ga malo i onda bacila u smeće", tvrdi sestra optuženog.

Policija nastavlja sa istragom.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:33

OGLASIO SE OTAC ZLOSTAVLJANOG DEČAKA! Za Kurir TV izneo detalje užasa: Sin mi je tek posle ispričao šta su ga TERALI da radi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track